Υπόνοιες ότι ο 39χρονος που σκότωσε την Γεωργία εμπλέκεται στην εξαφάνιση της σορού του νεκρού μωρού του!

Η πρώην σύζυγός του υποστηρίζει και σήμερα ότι το μωρό δόθηκε για υιοθεσία

Must Read

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με τον 39χρονο Άκη που φέρεται να σκότωσε την 41χρονη σύντροφό του Γεωργία Μουράτη μαζί με τον 34χρονο φίλο και συνεργό του. Ο άνδρας είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης το 2009 καθώς τότε είχε αποκτήσει μωρό με την 17χρονη τότε κοπέλα του το οποίο έφυγε από την ζωή με μυστηριώδη τρόπο.

Τώρα, υπάρχουν πληροφορίες πως ο 39χρονος ενδέχεται να εμπλέκεται στην εξαφάνιση της σορού του μωρού με απώτερο σκοπό να ζητήσει αποζημίωση και να λάβει χρήματα.

Το μυστήριο με το νεκρό βρέφος του γυναικοκτόνου και ο κενός τάφος – Νέες αποκαλύψεις για τον 39χρονο που σκότωσε την Γεωργία

Τι συνέβη

Σε ηλικία 23 ετών ο γυναικοκτόνος ο οποίος είχε αποκτήσει ένα παιδί με την 17χρονη τότε σύντροφό του, την οποία στη συνέχεια παντρεύτηκε, προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατηγορώντας τους γιατρούς κρατικού μαιευτηρίου ότι άλλαξαν το μωρό τους στη γέννα και τους παρουσίασαν ένα νεκρό, προκειμένου να δώσουν το δικό του για παράνομη υιοθεσία. Μετά από έρευνες, διατάχθηκε εκταφή του βρέφους, ωστόσο ο τάφος ήταν κενός!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 39χρονος τότε ξεκίνησε δικαστικό αγώνα καταθέτοντας μηνύσεις σε βάρος των γιατρών, υποστηρίζοντας ότι αφού απήγαγαν το παιδί του και το έδωσαν για υιοθεσία, του είπαν στη συνέχεια ότι πέθανε. Ο ίδιος μάλιστα έλεγε ότι είχε έγγραφα που επιβεβαίωναν ότι ένα το παιδί που γεννήθηκε στις 5 Απριλίου 2009, παρουσιαζόταν με προβλήματα υγείας τον Μάρτιο του ίδιου έτους.

Σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής είπε στον Alpha: «Eίναι εν γνώση της αστυνομίας αυτό. Εικάζεται πως ενδεχομένως να έγινε για κάποιες αποζημιώσεις, δεν αποδείχτηκε τίποτα από τις καταθέσεις που πάρθηκαν τότε από το μαιευτήριο και τους γιατρούς. Όλα ήταν πεντακάθαρα και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο. Το μωρό αποδόθηκε από το νοσοκομείο. Εικάζεται πως έγινε όλο αυτό για να διεκδικηθούν αποζημιώσεις από το μαιευτήριο, κάτι το οποίο δεν επιτευχθεί».

Δείτε βίντεο:




Τι λέει η πρώην σύζυγος του 39χρονου

Σε δηλώσεις της στο Star η πρώην σύζυγος του 39χρονου υποστηρίζει ακόμα και σήμερα πως όντως το μωρό έχει πάει για υιοθεσία.

«Γέννησα φυσιολογικά ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το μωρό δεν μου το έδειξαν την συγκεκριμένη στιγμή, μου το αρπάξανε κατευθείαν και μετά το βράδυ ο Ιάκωβος έκανε προσπάθειες για να βρει το παιδί και μάθαμε πως ήταν στην ΜΕΘ λόγω προωρότητας, που δεν ισχύει γιατί εγώ ήμουν στον 9ο μήνα, η κύηση φυσιολογική. Την επόμενη μέρα μαθαίνουμε πως το παιδί είναι στη ΜΕΘ. Εγώ επέμενα να το δω και μου έλεγαν όχι. Το είδα μετά από 2 μέρες. Λέω στον Ιάκωβο πως δεν πρέπει να είναι το δικό μου το παιδί, ένιωθα κάτι. Γιατί μου φαινόταν πιο μεγάλο. Βγαίνω εγώ και το βλέπαμε τακτικά. Για έναν μήνα αυτό, μέχρι που κατέληξε.

Μετά μας πήραν τηλέφωνο πως αρρώστησε και κατέληξε τελικά. Κάναμε νεκροψία – νεκροτομή και διαπιστώθηκε πως πέθανε από νοσοκομειακή λοίμωξη. Όταν βγήκε το πόρισμα, δεν μας έδωσαν το DNA για αυτό θέλαμε να γίνει εκταφή. Κάναμε ένα αίτημα στο Ιπποκράτειο και είδαμε και άλλα αρχεία.

Δεν είδα ποτέ το πτώμα. Η θεία του Ιάκωβου μας είπε πως το είδε και του έβαλε το σταυρό».

Όπως λέει όταν άνοιξε ο τάφος ο σταυρός δεν υπήρχε ενώ βρήκαν μόνο κατωσέντονα. Η ίδια πιστεύει ότι το παιδάκι πουλήθηκε στο νοσοκομείο!




Δείτε επίσης:

Στενή φίλη 41χρονης Γεωργίας: «Ο 39χρονος την είχε ξεκόψει από τους φίλους της»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This