Στα δικαστήρια για να απολογηθούν ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας και ο 34χρονος φίλος του

«Δεν έχω συμμετοχή, κοιμόμουν» έχει πει ο 39χρονος προανακριτικά

Must Read

Ενώπιον του 4ου τακτικού ανακριτή βρίσκονται σήμερα ο 39χρονος Άκης, σύντροφος της 41χρονος Γεωργίας Μουράτη την οποία φέρεται να σκότωσε και ο 34χρονος φίλος και συνεργός του στην Θεσσαλονίκη.

Δείτε φωτογραφία:

Ο 39χρονος εισήλθε στο κτίριο με σκυμμένο το κεφάλι και παρέμεινε αμίλητος παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ο 34χρονος μπήκε από την πίσω πόρτα.

Δείτε βίντεο:

Μετά μία εβδομάδα που αναζητούνταν και είχε εκδοθεί μέχρι και Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» η σορός της Γεωργίας η οποία ήταν τριών μηνών έγκυος βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα σε δασική περιοχή κοντά στο Μονοπήγαδο, στα όρια των νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.

Δείτε βίντεο:

Για το στυγερό έγκλημα συνελήφθησαν ο 39χρονος σύντροφός της και 34χρονος φίλος του, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης και της ληστείας (όλες από κοινού και σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.




Προανακριτικά, ο πρώτος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες, ενοχοποιώντας τον φίλο του για τη δολοφονία της συντρόφου του.

Δείτε βίντεο:




«Δεν έχω καμία συμμετοχή, δε γνώριζα τίποτα, ήμουν σπίτι και κοιμόμουν. Προφανώς τα έκανε όλα ο φίλος μου, αφού υπέδειξε το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα» φέρεται να είπε, εξεταζόμενους από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Από την άλλη, ο συγκατηγορούμενός φίλος του – κατά πληροφορίες – αποδέχθηκε μόνο τη συμμετοχή του στη ληστεία, αρνούμενος οποιαδήποτε εμπλοκή στη δολοφονία.

Δείτε επίσης:

Υπόνοιες ότι ο 39χρονος που σκότωσε την Γεωργία εμπλέκεται στην εξαφάνιση της σορού του νεκρού μωρού του!

Στενή φίλη 41χρονης Γεωργίας: «Ο 39χρονος την είχε ξεκόψει από τους φίλους της»

Νέο ανατριχιαστικό βίντεο: Κουβαλούν το πτώμα της εγκύου μέσα σε μπαούλο 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This