Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις: Η «Λορέλα», ο «Στέφανος» και ο Μ.Κ. που συνευρέθηκε με ανήλικη τουλάχιστον 20 φορές!

Δεν πήγαν στον ιατροδικαστή οι δύο ανήλικες - Ακόμα έξι κατηγορούμενοι και ένα 25χρονο πρόσωπο-κλειδί - Οι μαρτυρίες των θυμάτων

Must Read

Το νέο κύκλωμα μαστροπείας που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας είχε τεράστια και πολυεπίπεδη δράση, οδηγώντας δύο ανήλικα θύματα σε σπίτια και ξενοδοχεία, για να συνευρεθούν ερωτικά με «πελάτες» που πλήρωναν αδρά για τις διεστραμμένες ορέξεις τους.

Μάλιστα, «διαφήμιζαν» και μέσω διαδικτύου τις «υπηρεσίες» της 15χρονης και της 17χρονης, για τις οποίες οι «πελάτες» πλήρωναν μεγάλα ποσά, για μία ώρα μαζί τους.

Οι τρεις –μέχρι στιγμής- συλληφθέντες, κρατούνται και την Τρίτη θα οδηγηθούν στις ανακριτικές Αρχές για να απολογηθούν.

Η μπαργούμαν-«αισθητικός»

Η 30χρονη «Λορέλα» μπαργούμαν που δήλωνε αισθητικός στον Κολωνό, βρήκε το πρώτο κορίτσι όταν ήταν 13 ετών και το «στρατολόγησε» στο κύκλωμα, προωθώντας την ανήλικη σε πρόθυμους άντρες και κρατώντας με τη σειρά της μέρος της «αμοιβής» από τα ραντεβού.

«Τους είπε κάνει δύο δουλειές, βλεφαρίδες και νύχια και ότι κάνει και βραδινή δουλειά. Τα πρωινά ερχόταν 6 ώρα 7», είπε ένας κάτοικος της περιοχής, ενώ άλλη γειτόνισσα σχολίασε: «Ερχόταν πολλά κορίτσια, δεν ξέρω τι ηλικίας ήταν, μικρά πάντως ήταν. Έπεσα και από τα σύννεφα, κάτι που δεν το περίμενα για τα παιδιά για μαστροπεία και για τέτοια».

Η μπαργούμαν-«αισθητικός»

Ο «Στέφανος»

Όπως αποκαλύπτει το Star, το δεύτερο μέλος του κυκλώματος, ο 34χρονος «σοβαρός» επιχειρηματίας από τα βόρεια προάστια με το όνομα «Στέφανος» και την επιχείρηση καθαρισμού αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας, ήταν αυτός που είχε αναλάβει την «διαφήμιση» των ανηλίκων στο διαδίκτυο.

Αφού πρώτα συνευρέθηκε με τη 15χρονη και μία φίλη της, επίσης μαθήτρια γυμνασίου, στο σπίτι του στα βόρεια προάστια, προθυμοποιήθηκε να τις «βοηθήσει».

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου είπε για την υπόθεση:

«Ο δεύτερος κατηγορούμενος ουσιαστικά δημιούργησε πορνογραφικό υλικό με κάποιες ανήλικες κοπέλες και τους πρότεινε να διευκολύνει την ανεύρεση πελατών, μέσω της προώθησης αυτού του υλικού σε συγκεκριμένο ηλεκτρονικό ιστότοπο».

«Στέφανος»

Μέσω διαδικτύου, οι ανήλικες φέρονται να έκλεισαν τουλάχιστον 10 ραντεβού σε αθηναϊκά ξενοδοχεία και πληρώνονταν από 80-150 ευρώ η καθεμία, ενώ το κύκλωμα τις έστελνε και σε σπίτια για να ικανοποιηθούν οι ανώμαλοι «πελάτες».

Ένας εξ αυτών, που έχει επίσης συλληφθεί, είναι ένας 55χρονος, ο οποίος μετέφερε τις ανήλικες με το αυτοκίνητό του στο σπίτι. Λέει σχετικά η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.:

«Ο τρίτος συλληφθέντας είχε συνευρεθεί τουλάχιστον μία φορά, αν και από την έρευνα προκύπτει ότι ήταν παραπάνω από μία φορά, με κάποιες από τις ανήλικες κοπέλες».

Ο 55χρονος

Η πρώτη καταγγελία και οι ακόμα έξι κατηγορούμενοι

Το περασμένο καλοκαίρι ο πατέρας μιας εκ των ανηλίκων, έκανε την πρώτη καταγγελία, όταν στο κινητό της κόρης του βρήκε ένα μήνυμα της «Λορέλα», στο οποίο ζητούσε λεφτά από το κορίτσι για το ραντεβού της προηγούμενης νύχτας.

Τη ρώτησε σχετικά και κατόπιν πήγε στις Αρχές, για να ξεκινήσει η έρευνα.

«Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων υπάρχουν ακόμα έξι κατηγορούμενοι, οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν συνευρεθεί με ανήλικα ή ενήλικα κορίτσια και φυσικά συνεχίζεται η έρευνα για να βρεθούν και άλλοι δράστες και άλλα θύματα», είπε η Κωνσταντία Δημογλίδου.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το κύκλωμα

Βάσει της έρευνας των Αρχών και των καταθέσεων που έχουν ληφθεί, η 15χρονη είχε πέσει στα «νύχια» του κυκλώματος μαστροπών και έκανε το πρώτο της «ραντεβού» πριν καν κλείσει τα 14!

Σύμφωνα με το Star, ένας «πελάτης» πλήρωσε για να συνευρεθεί μαζί της, κάνοντάς της ένα τατουάζ.

Σε μια δεύτερη, ξεχωριστή δικογραφία, η οποία συμπεριλαμβάνεται στην κύρια και αφορά την 15χρονη, είχε γίνει καταγγελία ότι υπάρχει μια ανήλικη και εκδίδεται, με το θέμα να διερευνάται από την εισαγγελία.

Σε ότι αφορά τους γονείς του κοριτσιού, όταν ενημερώθηκαν σχετικά έδωσαν στις Αρχές ότι στοιχεία μπορούσαν και τα κινητά τους τηλέφωνα, με τη μητέρα της ανήλικης να δίνει και ένα παλιό κινητό που είχε και το οποίο ήταν χτυπημένο, με τα εγκληματολογικά εργαστήρια να αναλαμβάνουν να διαπιστώσουν αν σώζεται τίποτα και αν υπάρχει κάτι προς αξιολόγηση και αξιοποίηση.

Ο «αχόρταγος» Μ.Κ.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Star, ένας από τους «πελάτες» των μαστροπών, ένας εκ των έξι που αναφέρονται στη δικογραφία, με τα αρχικά Μ.Κ. φαίνεται ότι έχει συνευρεθεί με την 15χρονη στο διάστημα που βρίσκεται υπό την ομηρία του κυκλώματος, 20 φορές σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας και κάθε φορά πλήρωνε 200 ευρώ!

Τα στοιχεία και των έξι «πελατών» είναι γνωστά στις Αρχές και αναμένεται προσεχώς να κληθούν, την ώρα που υπάρχει βεβαιότητα ότι ο αριθμός θα αυξηθεί

Δεν πήγαν στον ιατροδικαστή

Τα δύο κορίτσια, η 15χρονη και η 17χρονη φίλη της, η οποία ξεκίνησε να εκδίδεται εξαιτίας του κυκλώματος από τα 15 της, έχουν καταθέσει σε ειδικούς ψυχολόγους της αστυνομίας για τα όσα συνέβαιναν και τα όσα εξαναγκάζονταν να κάνουν.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε απορίες και εντύπωση, όπως μετέφερε το Star, είναι ότι ενώ κλήθηκαν από τον ιατροδικαστή να πάνε για εξέταση, δεν πήγε καμία από τις δύο.

Μαρτυρία στο ΟPEN: Η 15χρονη-θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Το ένα εκ των δύο θυμάτων, η 15χρονη, μίλησε στο Open για τα όσα συνέβησαν όταν η επίσης ανήλικη φίλη της, την έπεισε να εκδίδεται:

«Έκανε ραντεβού εκείνη και μου είχε πει να πάω μαζί της, μερικές φορές, στη αρχή περίμενα εγώ απ’ έξω να τελειώσει εκείνη και ερχόταν μετά σε μένα. Εγώ την… (κατηγορούμενη «Λορέλα») την έχω δει μία φορά. Από αυτούς που έχουν πιάσει ξέρω αυτόν τον 55χρονο, έχουμε πάει μαζί με την… (17χρονη) στο σπίτι του».

Είπε ακόμα:

«Όταν θα κάναμε κάτι μία φορά θα έδιναν 100 ευρώ σε μένα και τη… (σ.σ.17χρονη). Πήγαινε η… για αυτή και της έδινε για παράδειγμα ένα 50ρικο, Μπορεί να έπαιρνε 100 η… ή 150 ευρώ, τα 50 πήγαιναν στην… («Λορέλα») συνήθως».

Κι άλλο πρόσωπο-κλειδί;

Στο Open μίλησε και η 17χρονη-θύμα μαστροπείας, την οποία πλησίασε η μπαργούμαν-«αισθητικός», που φέρεται να είναι η «εγκέφαλος» του κυκλώματος.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το Open, η ανήλικη «φωτογράφισε» ένα ακόμη πρόσωπο ως εμπλεκόμενο, μια 25χρονη γυναίκα και μάλιστα έχοντας ρόλο-κλειδί, ακόμα και ηγετικό:

«Ήμουν 15 χρονών κάναμε παρέα, ταιριάξαμε. Εγώ το έκανα αυτό. Άλλοι θα έπρεπε να ήταν μέσα και είναι έξω δυστυχώς. Μια άλλη κοπέλα φταίει που την είπα και στη ΓΑΔΑ, είναι 25 χρονών και εκμεταλλεύεται πολλά κορίτσια».

Οι συλλήψεις των τριών μελών του κυκλώματος μαστροπείας έγιναν με ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις σε Εκάλη, Κολωνό και Κορυδαλλό.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This