Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Must Read

Κορυφώνεται η αγωνία στο Μεσολόγγι όπου συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου που εξαφανίστηκε πριν από δέκα ημέρες έπειτα από βόλτα που είχε πάει με το αυτοκίνητο του 50χρονου φίλου του, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση, και μέχρι στιγμής παραμένουν άκαρπες.

Οι έρευνες των Αρχών, στις οποίες συμμετέχουν δύτης, εθελοντές με drone και εκπαιδευμένα σκυλιά, επικεντρώνονται στην περιοχή του Ευηνοχωρίου, όπου υπάρχουν βαλτότοποι και αρδευτικά κανάλια. Μάλιστα από εκεί εξέπεμψε για τελευταία φορά το κινητό του 31χρονου αγνοούμενου.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης τονίζει πως «η υπόθεση “φωνάζει” εκκωφαντικά» και προσθέτει πως «ο άνθρωπος που βρίσκεται στο “κάδρο” θα πρέπει να ανακαλέσει στην μνήμη του κάποια πράγματα».

«Δεν έχω ξαναδεί τόσα πολλά εγκλήματα μέσα στο πρώτο 10ήμερο ενός μήνα. Είμαι φύσει αισιόδοξος και θέλω να πιστεύω ότι ο Μπάμπης είναι καλά. Ωστόσο, ανησυχώ σε μεγάλο βαθμό όπως και η οικογένεια, γιατί είναι κάποια πράγματα που είναι σημαντικά και ο άνθρωπος που βρίσκεται στο “κάδρο” θα πρέπει να ανακαλέσει στην μνήμη του κάποια πράγματα. Η υπόθεση “φωνάζει” εκκωφαντικά», είπε αρχικά ο κ. Τσούκαλης.

Κάνοντας μια αναδρομή στο τι συνέβη το μοιραίο βράδυ που εξαφανίστηκε ο 31χρονος ο ιδιωτικός ερευνητής είπε: «Τον καλεί ο Μπάμπης να του πάει ένα αναψυκτικό κι μετά να τον πάει σε ένα σημείο και τον αφήσει σε ένα σημείο για να πάει μετά με κάποιον άλλο φίλο του για κυνήγι στις 8.30 το βράδυ. Τον παίρνει από το σπίτι και τον πάει σε αυτό το σημείο. Σε πρώτη ανάκριση ο 50χρονος δηλώνει ότι δεν ήξερε με ποιον θα πήγαινε ο Μπάμπης για κυνήγι. Σε 2η κατάθεσή του υποδεικνύει το άτομο που θα πήγαινε. Όταν η ΕΛ.ΑΣ. κάλεσε το εν λόγω άτομο, αυτό το άτομο δήλωσε άγνοια, και δεν υπάρχει και καμία επαφή στα τηλέφωνα. Δεύτερον παίρνει τον φίλο του, τον πηγαίνει στο σημείο που λέει και μετά λέει πως πηγαίνει σπίτι του. το σπίτι του από το σημείο αυτό είναι περίπου 8 λεπτά. Ο 50χρονος χάνεται για 1 ώρα περίπου, και όταν τον ρώτησε αστυνομία που ήταν αυτό το διάστημα είπε πως, δεν θυμάται, και ότι έκανε χρήση».

«Τους δύο άνδρες συνδέει και ένας δανεισμός εκ μέρους του Μπάμπη, ύψους 17.000 ευρώ στον άνθρωπο που είναι στο «κάδρο». Ο Μπάμπης φαίνεται να λέει ότι μέχρι την Κυριακή θέλει πίσω τα χτήματα – και εξαφανίζεται Πέμπτη. Αυτό φαίνεται από τα μηνύματα στο messenger και από τη διαμάχη που είχε εκείνη τη μέρα. Ο 50χρονος φέρεται να ζήτησε χτήματα για να αγοράσει κρέατα και να τα πουλήσει τις μέρες των γιορτών και έτσι στις 2 του μηνός να του τα επέστρεφε», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς γιατί σβήστηκαν κάποια μηνύματα από τον 50χρονο κρεοπώλη ο κ. Τσούκαλης απάντησε: «Δεν υπήρχε λόγος να σβηστούν. Έσβησε συνομιλίες, δήλωσε πως το κινητό δεν το είχε μαζί του ενώ το είχε. Κάποια στιγμή έκλεισε το κινητό του. Μπορεί να εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο ή άλλο αυτοκίνητο. Ο Μπάμπης είχε παράλληλα το κινητό μ την αδερφή του και από εκεί ανακτώνται τα δεδομένα».

Στο «μικροσκόπιο» το κινητό του 50χρονου κρεοπώλη

Το κινητό του 50χρονου κρεοπώλη που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο Μπάμπη έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχων.

Ήδη έχουν ανακτηθεί δεδομένα τα οποία φανερώνουν πως ένα 24ωρο πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών. Αφορμή αποτέλεσε το χρηματικό ποσό που είχε δανείσει ο 31χρονος αγνοούμενος στον 50χρονο φίλο του.

Μάλιστα από τα δεδομένα που ανακτήθηκαν προκύπτει πως μετά τη συνάντηση με τον Μπάμπη ο 50χρονος είχε επικοινωνία με διάφορα άτομα προτού οι Αρχές του πάρουν το κινητό. Πλέον η Αστυνομία αναζητά τα συγκεκριμένα άτομα προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This