Κολωνός: Και μια 25χρονη στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. – Τι αποκάλυψε θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

«Είναι μα ηρωίδα, διότι ξέρω ότι κατέφυγε σε όλες τις υπηρεσίες, έδινε πληροφορίες, προσπαθούσε μόνη της, απειλήθηκε η ζωή της», δηλώνει ο δικηγόρος της μητέρας του κοριτσιού

Must Read

Με τις έρευνες για το νέο κύκλωμα μαστροπείας που ξεδίπλωνε τα πλοκάμια του στον Κολωνό να φέρνουν διαρκώς στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για τη δράση των επικεφαλής του, στο «κάδρο» της ΕΛ.ΑΣ. μπαίνει, πλέον, και μια 25χρονη.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε στην ΕΡΤ ένα από τα -τότε- ανήλικα κορίτσια που εκπόρνευαν οι προαγωγοί, η μυστηριώδης γυναίκα, η οποία τούς συστηνόταν ως «Έλενα» και «ήταν γνωστή της μητέρας της», ήταν εκείνη που την μύησε στο κύκλωμα, έκλεινε τα ραντεβού με εύπορους άντρες και μάλιστα αρκετές φορές την είχε συνοδεύσει η ίδια σε κάποια από αυτά. «Υπάρχει ένα κύκλωμα πολύ σκληρό, που, παρά τις διαμαρτυρίες της μητέρας σε πρόσωπα που τηλεφωνούσε από ότι είχε αντιληφθεί από την κόρη της, δεν υπήρχε περίπτωση καμία να μπορέσει να βρεθεί λύση. Το κύκλωμα είναι ανοιχτό και προς τη Βόρεια Ελλάδα. Επειδή γνωρίζω τη μητέρα έχει κάνει έναν αγώνα ηρωικό, είναι μα ηρωίδα μητέρα, διότι ξέρω ότι κατέφυγε σε όλες τις υπηρεσίες, έδινε πληροφορίες, προσπαθούσε μόνη της, απειλήθηκε η ζωή της», δήλωσε ο δικηγόρος της μητέρας του 18χρονου -σήμερα- κοριτσιού, η οποία υποστηρίζει πως υπάρχουν τουλάχιστον επτά ακόμη κορίτσια που είχαν πέσει θύματα του κυκλώματος.

είχαν

^

Από την πλευρά της, η μητέρα του κοριτσιού, σε δηλώσεις της στο MEGA υποστήριξε πως υπάρχουν πολλά ακόμη θύματα. «Στη μέση είναι πάρα πολλά κορίτσια, εγώ προσωπικά ξέρω επτά. Είναι όλα ανήλικα. Το “βουνό” ξεκινάει από την Μ…. Η Λ… που μπήκε μέσα έχει πάρει στο λαιμό της την Δ…, τη 17χρονη. Και η Δ… πήρε στο λαιμό της τη δικιά μου κόρη, 15 χρόνων. Γνωρίστηκαν, κάνανε παρέα. Εμένα αυτό το κορίτσι δε μου άρεσε ποτέ. Της είχα απαγορεύσει να κάνει παρέα, αλλά δεν την άφησε στην ησυχία της», είπε σχετικά.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης των ανήλικων κοριτσιών, για την εμπλοκή τους στο οποίο έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής τρία άτομα σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό, εμπλέκονται ακόμη έξι άνδρες, οι οποίοι και αναφέρονται στη δικογραφία που έχει σχηματισθεί για την υπόθεση, ενώ ο 55χρονος, ο οποίος και συνελήφθη μαζί με την 31χρονη «Λορέλα» και τον 34χρονο που φέρεται να φωτογράφιζε τις ανήλικες και στη συνέχεια να ανέβαζε τις φωτογραφίες τους σε ιστοσελίδες γνωριμιών, και αναφέρεται με το όνομα Πέτρος, φέρεται να συνευρέθηκε με τις δύο ανήλικες που εκπόρνευε το κύκλωμα, καταβάλλοντας ως αμοιβή από 100 ευρώ στην κάθε μία, με βάση τα στοιχεία της Αστυνομίας.

Το νήμα της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, όταν η μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού από την Πολωνία κατήγγειλε στις αρχές πως η κόρη της μαζί με μία φίλη της συνευρέθηκαν ερωτικά και έναντι αμοιβής με έναν ενήλικα άντρα ονόματι «Κώστα», σε ξενοδοχείο στα Εξάρχεια. Καταθέσεις και βιντεοληπτικά υλικά αποκάλυψαν την δράση του κυκλώματος και σύντομα οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη της «Λορέλας» από την Αλβανία, η οποία φέρεται ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος. Η έρευνα συνεχίζεται, για να διαπιστωθεί όλο το εύρος της δραστηριότητας του κυκλώματος.

^

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This