Απειλητικά μηνύματα φέρεται να έστελνε η 39χρονη στον 43χρονο που σκότωσε – Είχε πάει στο γάμο του το 2021

Τι είπαν ο δικηγόρος της οικογένειας και ο αδελφός του θύματος - Σοκαρισμένοι οι συγγενείς

Must Read

Περισσότερες αποκαλύψεις σχετικά με την σχέση που είχαν ο 43χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας μετά από τις μαχαιριές που του κατάφερε η 39χρονη δράστιδα.

Η εκπομπή Tlive δημοσίευσε ένα βίντεο από τον γάμο του θύματος τον Ιούλιο του 2021. Σε αυτό φαίνεται ο 43χρονος να διασκεδάζει με την ψυχή του καθώς ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του. Μεταξύ των καλεσμένων που έκατσαν στα τραπέζια στην γαμήλια δεξίωση που έγινε στο πατρικό σπίτι του 43χρονου ήταν η κατηγορούμενη με τον σύζυγό της. Εκείνη την περίοδο με τον άντρα της 39χρονης διατηρούσαν στενή φιλική αλλά και εργασιακή σχέση.

Δείτε βίντεο:




 

Η χήρα, πλέον, του 43χρονου φέρεται να αποκάλυψε πως την 39χρονη την είχε δει τελευταία φορά στο γάμο της.




Ο δικηγόρος της οικογένεια του 43χρονου, Θανάσης Τάρτης, ανέφερε πως πέντε μήνες μετά το μυστήριο, το ζευγάρι το επισκέφθηκε στο γραφείο του καθώς υποστήριξαν πώς δέχονταν  ασφυκτικές πιέσεις από την κατηγορούμενη και είχαν εκδηλώσει την επιθυμία να προχωρήσουν σε ασφαλιστικά μέτρα.

Μάλιστα, ο κ. Τάρτης απκάλυψε πως ο 43χρονος δεχόταν απειλητικά μηνύματα και τηλεφωνήματα και ένα από αυτά έγραφε «Αν δεν σε έχω εγώ δεν θα σε έχει καμία».

Δείτε βίντεο:




Και ο αδερφός του 43χρονου επιβεβαίωσε τα μηνύματα που λάμβανε από την κατηγορουμένη.




Στο μεταξύ, η 39χρονη έχει λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Η ίδια δεν έχει «σπάσει» και δεν έχει αναφέρει τίποτα σχετικά με το έγκλημα ενώ έχει μιλήσει μόνο για τον βιασμό που κατήγγειλαν οι γονείς της.




«Γιατί το έκανε;»

Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς του 43χρονου μετά την φρικτή δολοφονία του. Μιλώντας στην εκπομπή θεία του κάνει λόγο για ένα πολύ καλό παιδί και απορεί για τα όσα έγιναν.

«Ήταν τόσο καλό παιδί που δε γινόταν άλλο. Γιατί το έκανε αυτό αυτή η κυρία δεν ξέρω. Δεν μπορώ να ξέρω. Δεν την ήξερα την κοπέλα αυτή αλλά έχει δύο παιδάκια. Το χωριό έχει τι να σας πω δεν μπορεί ο νους του κόσμου να το ακούσει αυτό και να το χωνέψει. 

Ένα παιδί χρυσάφι ήταν. Είχε δικό του ανοίξει εργαστήριο χρόνια αυτό, είχε ο πατέρας του και συνέχεια το παιδί. Δουλειά καλή, τέλειος μάστορας, τίποτα δεν του έλειπε! Μια ωραία κοπέλα είχε παντρευτεί. Τα ’χαν δυο τρία χρόνια, έχουν τώρα 1,5 χρόνο που παντρευτήκανε, κάνανε γλέντια έξω εδώ, όλα αγαπημένα.

Καλοσυνάτο όμορφο, λεβέντικο, στη δουλειά του, σε τι, δεν του έλειπε τίποτα. Γιατί συνέβη όλο αυτό; Το χωριό μας έχει μείνει άναυδο, δεν μπορείς να πεις κουβέντα, τα έχουμε χάσει όλοι, για ποιο λόγο το έκανε αυτό η κοπέλα αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το καταλάβω».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This