Το θρίλερ συνεχίζεται στο Μεσολόγγι: Νέες έρευνες για να βρεθεί το φονικό όπλο

Στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του 31χρονου με τις Αρχές να ψάχνουν εάν υπάρχει συνεργός. Ο 50χρονος κρεοπώλης συνεχίζει να αρνείται τα πάντα και να μην ομολογεί

Must Read

Με τον πλέον τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για την εύρεση του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 4 Ιανουαρίου. Η σορός του βρέθηκε μπρούμυτα με πολλά τραύματα από σφαίρες κυνηγετικού όπλου, ιδίως στην πλάτη. Ωστόσο, οι έρευνες στο σημείο που βρέθηκε ο 31χρονος συνεχίζονται για να βρεθεί το φονικό όπλο.

 

Στην Πάτρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του άτυχου Μπάμπη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σορός είναι σε προχωρημένη αποσύνθεση και ο άτυχος 31χρονος αναγνωρίστηκε από τα ρούχα που φορούσε. Το σημείο όπου βρέθηκε ο νέος φυλάσσεται από την Αστυνομία καθώς ξεκίνησαν νέες έρευνες για την εύρεση του όπλου και τον εντοπισμό κινητού τηλεφώνου και άλλων προσωπικών αντικειμένων από τα οποία μπορούν να προκύψουν στοιχεία για την αξιολόγηση της υπόθεσης. Μάλιστα, αναμένεται να εξεταστεί εκ νέου το βιντεοληπτικό υλικό που έχει στην διάθεσή της η αστυνομία. 

 

 

Το σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του Μπάμπη δεν απέχει πολύ από το σημείο του εθνικού οδικού δικτύου όπου η κάμερα είχε εντοπίσει το επίμαχο διάστημα να κινείται το αυτοκίνητο του 50χρονου κρεοπώλη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει βρεθεί στο επίκεντρο των ερευνών. Ωστόσο, ο ίδιος συνεχίζει να αρνείται τα πάντα και να μην ομολογεί. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί σήμερα θα προσδιορίσει οριστικά αν ο θάνατος του άνδρα επήλθε από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε, ή από πνιγμό μετά τους πυροβολισμούς. Συγκεκριμένα, θα ξεκαθαριστεί αν ο άνδρας πυροβολήθηκε εκεί που βρέθηκε νεκρός, ή σε άλλο σημείο και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην βαλτώδη περιοχή που εντοπίστηκε η σορός του. Όσον αφορά στην επίσημη ταυτοποίηση της σορού, αυτή αναμένεται να γίνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας, τόσο μέσω της αναγνώρισης από συγγενικά πρόσωπα, όσο και από την εξέταση γενετικού υλικού.

 

 

Την ίδια ώρα, προφυλακιστέος, κρίθηκε ο 50χρονος που κατηγορείται για τον φόνο, ο οποίος, πάντως, δεν παραδέχεται την ενοχή του. Μάλιστα, όταν βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου, αποδοκιμάστηκε έντονα από τους συγκεντρωμένους. Ο 50χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ενώ αμφισβητεί και όσα έχουν προκύψει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Κατά τον συνήγορό του 50χρονου, κ. Μπαλτά, ο κρεοπώλης δεν έχει αποδειχθεί τίποτα απ’ όσα του καταλογίζονται. Ωστόσο, δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα και μετά από την 7ωρη απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Πυροβολημένος στην πλάτη και στα πόδια βρέθηκε ο Μπάμπης – Γεμάτη δαγκωματιές η σορός  

Δολοφονία Μπάμπη: Ο Echo «έβαλε τα γυαλιά» στις πολυπρόσωπες ομάδες ερευνών

Προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του Μπάμπη ο χασάπης – Είχαν βάλει πέτρες πάνω στον νεκρό 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This