Αυτός είναι ο 50χρονος που βρέθηκε νεκρός χθες στα Εξάρχεια – Ήταν μουσικός, συγγραφέας και σκηνοθέτης

Ξάδελφός του ο θύτης!

Must Read

Ένας άνθρωπος πολυπράγμων τον οποίο «μαγνήτιζε» η τέχνη στις διάφορες μορφές της ήταν ο Νικόλας Ντάβας, ο 50χρονος ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί σε σπίτι στα Εξάρχεια χτυπημένος από τον 48χρονο ξάδελφο και συγκάτοικό του!

Δείτε φωτογραφίες:

(πηγή φωτογραφιών: Facebook/ Νικόλας Ντάβας)

Ο Νικόλας Ντάβας καταγόταν από την Λάρισα και ήταν μουσικός, συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης. Σπούδασε θέατρο στο Μάντσεστερ έχοντας λάβει υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών) σπούδασε θέατρο (PhD) στο Drama Department του Manchester University.

Είχε παίξει και διδάξει στο θέατρο κυρίως στην Αγγλία, αλλά και στην Ελλάδα, ενώ έκανε και τρεις ταινίες μεγάλου μήκους.

Έγραψε και σκηνοθέτησε επίσης το θεατρικά: «SMACK» στο Etcetera Theatre στο Campton της Αγγλίας (2003), «Εγώ Γύρισα για Σένα» στο Θέατρο Καρέζη (2005) και σε νέα παραγωγή το 2010 (STAGE, Λάρισα), «Thy Madcap Laughs on The Border» commission για το Tristan Baits Theatre (2007) στο Λονδίνο, «Γράμματα στη Μυρτώ» στο Θέατρο Καρέζη (2008) και τον μονόλογο «Ορφέας» στο Booze Cooperativa (2009) και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.Το 2022 η ομάδα χοροθεάτρου OFF ART παρουσίασε το θεατρικό έργο “Φαίδρα” στη Λογοτεχνική Γωνία σε κείμενο και σκηνοθεσία του  με τον ίδιο να ερμηνεύει το ρόλο του Ιππόλυτου.

Ξάδελφος του 48χρονου το θύμα!

Δεν δίστασε να χτυπήσει μέχρι θανάτου ένα μέλος της οικογένειάς του ο 48χρονος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ο οποίος ομολόγησε την πράξη του ήταν ξάδελφος του θύματος!




Ο 48χρονος πέρασε σήμερα την πόρτα του ανακριτή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από όσα είπε προανακριτικά, καβγάδισε με τον Νικόλα Νταβά και τον χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο, το κεφάλι, και το σώμα. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει δεν μπορεί να θυμηθεί αν χρησιμοποιήσε κάποιο αντικείμενο, όπως το μαχαίρι ή το σφυρί που βρέθηκαν στο μπάνιο του σπιτιού. Το θύμα έφερε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή τα οποία προήλθαν από ισχυρά χτυπήματα.



Το παράνομο παρελθόν

Λίγες μέρες, νωρίτερα, υπήρχε καταγγελία στην Αστυνομία για τον 48χρονο ο οποίος φέρεται να είχε χτυπήσει μετά από καβγά τον ίδιο τον πατέρα του.

Εκτός από αυτό, ο 48χρονος ήταν γνώριμος των αστυνομικών Αρχών για την παραβατική συμπεριφορά του, και μάλιστα έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική δύο φορές.

Συνελήφθη για τη δολοφονία του 50χρονου φίλου του, κατηγορείται για ανθρωποκτονία, παράβαση του νόμου περί όπλων, αλλά και για ληστεία, καθώς την περασμένη Τετάρτη, έκλεψε από 44χρονο Αλβανό στον Τύρναβο το αυτοκίνητό του, με χρήση σωματικής βίας. 

Συγκεκριμένα, είχε φτάσει στην Αθήνα λίγες ώρες πριν το φονικό με αμάξι που είχε κλέψει από υπήκοο Αλβανίας στον Τύρναβο όπου ήταν ο τόπος κατοικίας του. Έφτασε στα Εξάρχεια και ζήτησε από τον μουσικό να τον φιλοξενήσει. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, γνωρίστηκαν πριν λίγα χρόνια όταν ο δράστης εργαζόταν σε αποθήκη εμπορίας κρεάτων στα Εξάρχεια. Παρ’ όλα αυτά κυκλοφορούσε ελεύθερος και ανενόχλητος και τελικά κατέληξε στο έγκλημα, κάτι για το οποίο φοβόντουσαν όλοι όσοι τον γνώριζαν.

Δείτε επίσης:

Φονικό στα Εξάρχεια: «Να σαπίσει στη φυλακή» λέει ο πατέρας του 48χρονου – Είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This