Ιωάννα Ζησάκη: To κουνελάκι που έγινε social media manager!

Νέοι επαγγελματικοί προσανατολισμοί για την Ιωάννα Ζησάκη που τα κάλλη της είχαν φτάσει μέχρι τις σελίδες του βουλγαρικού «Playboy»!

Must Read

Στα 19 της μετακόμισε στη Βουλγαρία από τη Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, για να σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία. Παράλληλα με τη σχολή της, η Ιωάννα Ζησάκη, η οποία έχει ρίζες και στη γειτονική χώρα από την πλευρά της μητέρας της, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, ενώ διακρίθηκε και στον διαγωνισμό ομορφιάς Playmate, ποζάροντας στη συνέχεια για το εξώφυλλο της βουλγαρικής έκδοσης του θρυλικού περιοδικού «Playboy».

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Σήμερα, στα 36 της χρόνια πια και αφού εργάστηκε επί σειρά ετών ως διερμηνέας στη Σόφια, ασχολείται επαγγελματικά με τα social media, κερδίζοντας αρκετά χρήματα και, όπως μας λέει, σκέφτεται πλέον σοβαρά να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, στην όμορφη συμπρωτεύουσα.

Σου λείπει η Ελλάδα;

Πολύ! Ερχομαι βέβαια κάθε μήνα στην Αθήνα για δουλειά. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχω αλλάξει επαγγελματική κατεύθυνση και απασχολούμαι ως social media manager και δημιουργός περιεχομένου σε YouTube και TikTok. Στην Αθήνα, λοιπόν, κάνουμε τα βίντεό μας για το YouTube, κάθε μήνα γυρίζουμε τέσσερα κλιπ για το πρακτορείο με το οποίο συνεργάζομαι, οπότε έρχομαι στην Αθήνα. Η ιδιαίτερη πατρίδα μου, όμως, είναι η Θεσσαλονίκη και η αλήθεια είναι πως μου λείπει αρκετά. Το σκέφτομαι πια πολύ σοβαρά να επιστρέψω μόνιμα κάποια στιγμή.

Πώς είναι η ζωή και η αγορά εργασίας στη Βουλγαρία;

Η ζωή έχει ακριβύνει κι εδώ, στη Σόφια. Θέσεις εργασίας υπάρχουν, αλλά οι αμοιβές είναι πιο κάτω από τις ελληνικές. Το σίγουρο είναι πάντως ότι φορολογικά είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα εδώ. Κι επειδή έχω διπλή υπηκοότητα (ελληνική και βουλγάρικη) και βλέπω πώς κινούνται τα πράγματα στις τράπεζες και των δύο χωρών, δεν σου κρύβω ότι στο θέμα της φορολογίας προτιμώ τη Βουλγαρία. Στην Ελλάδα ελέγχουν τα πάντα, δυστυχώς.

Ως γυναίκα με τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση, έχεις αισθανθεί ποτέ ότι χρειάζεται να αποδείξεις παραπάνω πράγματα στα επαγγελματικά σου;

Το έχω ξεπεράσει αυτό. Κάποιοι έχουν όντως μια λανθασμένη εικόνα για εμένα λόγω των social media, αλλά είναι κάτι που έχω αποδεχτεί και δεν με ενδιαφέρει. Κάποιοι μπορεί να με θεωρούν χαζή ή να με κατακρίνουν για κάτι άλλο, αλλά, ειλικρινά, δεν με νοιάζει. Αυτό που με νοιάζει είναι να είμαι εγώ καλά και να βγάζω λεφτά. Από κει και πέρα δεν δίνω σημασία στο τι πιστεύει ο κόσμος. Κάποτε με πείραζε, πλέον καθόλου.

Σου στέλνουν ερωτικά μηνύματα και άσεμνες φωτογραφίες στα social;

Συνέχεια. Τους μπλοκάρω κατευθείαν αυτούς. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να απαντήσω. Συνήθως με βρίζουν κιόλας όταν τρώνε άκυρο. Οχι τόσο πολύ οι Ελληνες. Οι Βούλγαροι είναι ακραίοι σε αυτό το θέμα, στο πώς θα σου απαντήσουν, δηλαδή, στα social.

Επομένως ανάμεσα σε Ελληνες και Βούλγαρους άντρες προτιμάς τους Ελληνες;

Ε, ναι, αυτό εννοείται!

Υπάρχει ιδανικός τύπος άντρα για εσένα;

Σίγουρα θέλω να είναι οικονομικά ανεξάρτητος και να βγάζει κάτι παραπάνω από εμένα, για να νιώθω ότι είναι άντρας. Θέλω επίσης να με ελκύει εξωτερικά, να είναι επίμονος, υπομονετικός και οι χαρακτήρες μας να… δέσουν.

Υπάρχει τέτοιος άντρας στην προσωπική σου ζωή αυτή τη στιγμή;

Οχι, δυστυχώς. Είμαι μόνη! Ωστόσο, έχω ερωτευτεί δυνατά στη ζωή μου. Εχω κάνει μακροχρόνιες σχέσεις, μία από αυτές διήρκεσε σχεδόν δέκα χρόνια.

Εχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση ή άλλου τύπου βία;

Εχω «φάει» διαδικτυακό bullying, μόνο αυτό. Ενας τύπος που του… έριξα άκυρο άρχισε να με βρίζει μέσα από τα social media. Και συνεχίζει ακόμα δηλαδή, αλλά δεν με αγγίζει πια. Σωματική βία δεν έχω δεχτεί ποτέ, αλλά δεν είμαι από τα κοριτσάκια που θα τους επιτεθούν και δεν θα αντιδράσουν. Εχω και τίζερ στο αμάξι μου!

Εχεις δεχτεί «πισώπλατο μαχαίρωμα» από συνάδελφό σου;

Οχι. Έχει τύχει, όμως, να με εκμεταλλευτούν πάνω στη δουλειά για να βγάλουν χρήματα… στην πλάτη μου. Αυτό το βλέπω όταν συμβαίνει, αλλά δεν θα ασχοληθώ παραπάνω. Ρίχνω άκυρο και προχωράω.

Η τηλεόραση σε ενδιαφέρει;

Με ενδιέφερε παλιότερα. Πλέον θα πω ότι τη φοβάμαι λίγο, γιατί αν έπαιρνα μέρος σε κάποιο show, επειδή ακριβώς υπάρχει πολύ κουτσομπολιό στην ελληνική τηλεόραση και ψάχνουν το παρελθόν των ανθρώπων που προβάλλονται, μπορεί να μην το διαχειριζόμουν πολύ καλά. Αν έβγαινε δηλαδή για εμένα στη δημοσιότητα κάτι που δεν ήθελα…

Θα έκανες ξανά γυμνή φωτογράφιση;

Μόνο αν είχα τη δυνατότητα να επιλέξω εγώ το team της φωτογράφισης.

Ποια είναι η γνώμη σου για την πολιτική; Την παρακολουθείς;

Πολύ λίγο. Ενημερώνομαι απλώς για τις εξελίξεις σε Βουλγαρία και Ελλάδα, για να ξέρω τι μου γίνεται.

Υπάρχει Ελληνας πολιτικός που να θεωρείς sexy;

Τον Στέφανο Κασσελάκη. Μόνο αυτόν θα μπορούσα. Μου κάνει εντύπωση, μάλιστα, που η Ελλάδα τον έχει δεχτεί τόσο θετικά, χαίρομαι πολύ γι’ αυτό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This