Σταυρούλα Γκουγκούλια: Είχε μιλήσει σε γνωστή της από διαδικτυακή εφαρμογή για το όπλο που έψαχνε!

Η συγκάτοικος της δεν γνωρίζει κάτι για όπλο ή αν η 53χρονη έπαθε κάτι κακό

Must Read

Με την υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης της Σταυρούλας Γκουγκουλιά τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 23 Αυγούστου, όταν έφυγε από το σπίτι που έμενε με την συγκάτοικό της στην Κυψέλη ασχολήθηκε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» φέρνοντας στο φως νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες.

Μια σημαντική μαρτυρία ήρθε από μια γυναίκα την οποία η Σταυρούλα είχε γνωρίσει μέσω μιας διαδικτυακής εφαρμογής και επικοινωνούσε μαζί της για έξι μήνες. Όπως λέει εμφανιζόταν ως ψυχολόγος ενώ της είχε μιλήσει και για ένα όπλο που έψαχνε!

Τι υποστηρίζει η συγκάτοικος

Το πρόσωπο το οποίος ερευνάται εντατικά είναι η συγκάτοικος η οποία την είδε τελευταία φορά την μοιραία μέρα. Η ίδια δηλώνει πως είναι άδικα στοχοποιημένη ενώ νιώθει μπερδεμένη και κουρασμένη.

Μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη είπε πως δεν θυμάται ακριβώς την ημερομηνία της εξαφάνισης και πριν φύγει είχε πάρει όλα τα χρήματα από τον λογαριασμό της.

Σχετικά με την φίλη της νηπιαγωγό η οποία είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας τον Σεπτέμβριο του 2022 είπε: «Δεν ισχύει ότι είχε πάρει πολλά χρήματα από την νηπιαγωγό. Εγώ τουλάχιστον δεν το ξέρω. Και να είχε πάρει όμως που τα είχε τα λεφτά; Εγώ είχα το βιβλιάριο και δεν είδα κάτι. Εγώ διαχειριζόμουν και τον προσωπικό της λογαριασμό και τον κοινό μας…».

Πρόσθεσε: «Δεν ισχύει κι όλας ότι ήθελε να φύγει με την νηπιαγωγό και να πάνε να μείνουν αλλού.  Είμασταν οικογένεια εμείς. Ψέματα λένε όσοι με κατηγορούν ότι είχα ενοχληθεί. Αν ήθελε η Σταυρούλα να φύγει ας έφευγε.»

Η σχέση των δύο γυναικών δεν ήταν καλή το τελευταίο διάστημα. Η συγκάτοικος δεν γνωρίζει τίποτα που να έχει σχέση με όπλο.

«Δεν ήθελε να δίνει τα κανονικά της στοιχεία σε όσες επαφές έκανε. Δεν μου είχε πει κάτι για το όπλο. Δεν είχαμε το τελευταίο διάστημα καλή σχέση. Ήμασταν χάλια, τον τελευταίο χρόνο, τουλάχιστον. Μετά το περιστατικό της νηπιαγωγού έπεσε λίγο. Μετά άρχισε να βγαίνει και ήρθε μια μέρα και μου είπε ότι βρήκε και δουλειά. Απόγευμα έφυγε, οχτώ παρά ήταν, επτάμιση; Να είναι μια μέρα απόκλιση πριν, μια μέρα μετά, δεν έδωσα σημασία. Της είπα εγώ να αφήσει τα κλειδιά, γιατί θα πήγαινε μέχρι την πλατεία και θα γυρνούσε. Θα την περίμενα σπίτι».

Περιγράφοντας τις συνθήκες της εξαφάνισης της 53χρονης ανέφερε:!

«Δεν υπήρχε κανένας Γιώργος που θα συναντούσε σε ραντεβού, από ότι κατάλαβα. Εκείνη την ημέρα την άκουσα που μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε: «Κύριε Γιώργο έρχομαι στην πλατεία». Μου είπε ότι ήταν ο υπεύθυνος για μια δουλειά που θα συζητούσε.

Μου έλεγε τελευταία ότι είναι πολύ κουρασμένη και συζητούσε πολλές φορές για την ευθανασία. Μου είχε πει ότι στην Ελβετία και σε κάποιες άλλες χώρες, μετά τα πενήντα αν δεν είσαι καλά, αν έχεις κάποιο θέμα, μπορείς να το κάνεις. Δεν είχε όμως διασυνδέσεις για να βγάλει πλαστή ταυτότητα ή διαβατήριο και να φύγει».

«Νομίζω το σκηνοθέτησε. Σκηνοθέτησε τα πάντα, σαν να ήθελε να μας τιμωρήσει όλους».

Η συγκάτοικος είπε πως δεν γνωρίζει αν κάποιος ήθελε να βγάλει την Σταυρούλα από το σπίτι για να της κάνει κακό.

-«Μήπως ξέρεις κάτι γι’ αυτο και δεν το λες γιατί φοβάσαι;», την ρώτησε η δημοσιογράφος.

-«Στο ορκίζομαι, δεν ξέρω ποιος μπορεί να της έχει κάνει κακό, αν γνώριζα, θα στο έλεγα».

Δείτε επίσης:

«Δεν ζει η Σταυρούλα» – Τι λέει η συγκάτοικός της για τα χρήματα και τους καβγάδες

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This