H Δήμητρα Καρνέση πρόσωπο κλειδί για το τριπλό μακελειό στην Γλυφάδα – Η κρυφή πλευρά του Αιγύπτιου μακελάρη

Ανατρέπονται τα περί αντεκδίκησης κίνητρα - Τι υποστηρίζει η ναυτιλιακή εταιρεία

Must Read

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για το μακελειό σε ναυτιλιακή εταιρεία στην Γλυφάδα το πρωί της Δευτέρας. Ο 76χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος σκότωσε τρία άτομα και στην συνέχεια αυτοκτόνησε, φαίνεται είχε μια μυστηριώδη πλευρά. Τα προφανή, αρχικά, περί αντεκδίκησης κίνητρα της δολοφονίας στα γραφεία της εφοπλιστικής οικογένειας ανατρέπονται με τις συνεχείς αποκαλύψεις.

Η Δέσποινα Καρνέση, συνιδιοκτήτρια της εταιρείας European Product Carriers και αδερφή της δολοφονημένης Μαρίας Καρνέση, αναμένεται σύντομα να καταθέσει για το τραγικό περιστατικό και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Ανθρωποκτονιών, είναι πρόσωπο κλειδί για την διαλεύκανση του τριπλού εγκλήματος.

 

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες εργαζομένων που βρίσκονταν στην ναυτιλιακή εταιρεία, είδαν τον 76χρονο πρώην επιστάτη να ανεβαίνει στον 4ο όροφο και να πηγαίνει στο γραφείο της Δέσποινας Καρνέση. Εκεί βρίσκονταν η ίδια με την γραμματέα της. Ο δράστης τότε κλείδωσε μέσα στο γραφείο τις δύο γυναίκες και φεύγοντας πήρε το κλειδί.

 

 

 

Οι απειλές στον Αιγύπτιο μακελάρη της Γλυφάδας και οι λογαριασμοί με εκατ. ευρώ – Η ανακοίνωση της ναυτιλιακής εταιρείας

Απανωτές είναι οι αποκαλύψεις στο θρίλερ που εξελίχθηκε την Δευτέρα το πρωί σε ναυτιλιακή εταιρεία στην Γλυφάδα με την δολοφονία 3 ατόμων. Ο Αιγύπτιος μακελάρης και αυτόχειρας υπήρξε επί 35 και πλέον χρόνια επιστάτης της εφοπλιστικής οικογένειας Καρνέση και αρχικά υπήρχε η εκτίμηση ότι σκότωσε από εκδίκηση για την απόλυσή του. 

 

Με αυτή την καραμπίνα έσπειρε τον θάνατο ο Αιγύπτιος στη Γλυφάδα: Η Καρνέση εκτελέστηκε με τα ίδια της τα όπλα; 

 

Ωστόσο, καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην τριπλή δολοφονία καθώς νέα στοιχεία στην υπόθεση αναγκάζουν τις Αρχές να εξετάσουν και άλλα ενδεχόμενα για το κίνητρο του 76χρονου δολοφόνου.

 

«Έχουν περάσει 1.5 εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμό της Ελβετίας που έχει μαζί με την αδερφή του και 500.000 σε ελληνική τράπεζα» αποκαλύφθηκε σε ρεπορτάζ του MEGA. Επιπλέον, τα όπλα που χρησιμοποίησε είναι πολλών 10ετιών και αδήλωτα ενώ εκτιμάται πως τα πήρε από το σπίτι στους Πεταλιούς.

 

 

Ο δράστης ήταν ο ευνοούμενος της μητέρας της οικογένειας Καρνέση και είχε αναλάβει να την φροντίζει μέχρι και τον θάνατό της πριν από λίγα χρόνια. Μάλιστα, εκείνη τον βάπτισε χριστιανό όταν ο Αιγύπτιος αποφάσισε να αλλάξει θρησκεία.

 

 

Στο όνομα του Σπύρου Καρνέση το διαμέρισμα από το οποίο έγινε έξωση στον 76χρονο επιστάτη.

 

 

«Πήρε την τσάντα, ανέβηκε, άφησε την τσάντα στην σκάλα, μπήκε στο γραφείο της Μ. Καρνέση. Φαίνεται πως ζήτησε να μείνει στο σπίτι. Υπάρχουν μαρτυρίες που λένε πως τις προηγούμενες ημέρες κάποιος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε πως “αν δεν φύγεις από το σπίτι θα σε κάψω σαν ποντίκι” Το έχει πει ο ίδιος σε ανθρώπους της εταιρείας και εκείνοι το έχουν καταθέσει» δήλωσε ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλιακμάνης.

 

Η ανακοίνωση της ναυτιλιακής εταιρείας για το  μακελειό

«Με απερίγραπτη οδύνη χθες, 12 Φεβρουαρίου 2024, η εταιρία μας και όλα τα στελέχη μας βίωσε μια αδιανόητη τραγωδία, στην οποία ένας κοινός δολοφόνος, χωρίς κανένα απολύτως κίνητρο γνωστό σε εμάς, εκτέλεσε την Μαρία Καρνέση, τον Αντώνη Βλασσάκη, ιδιοκτήτες και αφεντικά της εταιρείας μας, καθώς και τον ηρωικό Καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη, πολύτιμο και πιστό συνεργάτη μας για δεκαετίες, ενώ από καθαρή τύχη γλίτωσε της ζωή της η Δέσποινα Καρνέση Βλασσάκη, ιδιοκτήτρια της εταιρείας μας.

 

Η πράξη αυτή, ολότελα ανήθικη και εγκληματική, δεν είναι μόνο αποτρόπαια αλλά και δεν υπάρχει οποιοσδήποτε τρόπος να δικαιολογηθεί από οιονδήποτε. Επειδή όμως, παρά τις τραγικές στιγμές, ακούγονται διάφορες ιστορίες, που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα ακόλουθα:

Η σύμβαση εργασίας του δολοφόνου με την εταιρία μας είχε καταγγελθεί την 31.3.2023, δηλαδή σχεδόν πριν από ένα χρόνο και αυτός είχε λάβει ως αποζημίωση το ποσό των 74.862 ευρώ. Έκτοτε ο άνθρωπος αυτός δεν απασχόλησε είτε την εταιρεία μας είτε τους Αντώνη Βλασσάκη, Δέσποινα Καρνέση και Μαρία Καρνέση και εξ όσων γνωρίζουμε παρείχε τις υπηρεσίες του ως επιστάτης σε κτήμα άλλου μέλους της οικογενείας Καρνέση στους Πεταλιούς, με τους οποίους Πεταλιούς οι δολοφονηθέντες και η Δέσποινα Καρνέση δεν είχαν οιαδήποτε σχέση.

Ουδέποτε η εταιρεία ή η Μαρία Καρνέση είχαν παραχωρήσει στον δολοφόνο κάποιο σπίτι να διαμένει στη Γλυφάδα, πόλλω δε μάλλον όταν το σπίτι που αναφέρθηκε επί της οδού Τσιτσάνη αρ. 16 δεν ανήκει είτε στην αποθανούσα ή στην εταιρία για να είναι δυνατόν να του έχει πει η Μαρία Καρνέση να το εκκενώσει. Εξάλλου όπως καλώς γνωρίζουμε ουδεμία οικονομική ανάγκη είχε ο δολοφόνος αφού διέθετε τραπεζικούς λογαριασμούς με ιδιαίτερα μεγάλα χρηματικά διαθέσιμα. Συνεπώς το πώς και γιατί αποφάσισε ο δολοφόνος να προβεί στην εγκληματική αυτή πράξη δεν μας είναι γνωστά και διερευνώνται.

 

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους εργαζόμενους μας τόσο στην ξηρά όσο και στα υπό διαχείριση της εταιρείας μας πλοία ότι η εταιρία μας, υπό την καθοδήγηση της κας Δέσποινας Καρνέση, θα επιβιώσει και μετά από αυτή την εφιαλτική τραγωδία και θα συνεχίσει την λειτουργία της, επιτυγχάνοντας και στο μέλλον τα ίδια λαμπρά αποτελέσματα με το παρελθόν.

Παρακαλούμε όλους να σεβαστούν τη μνήμη του Καπετάν Ηλία Κουκουλάρη, καθώς και των Μαρίας Καρνέση και Αντώνη Βλασσάκη που τελικά -κυριολεκτικά και όχι μόνο μεταφορικά έδωσαν τη ζωή τους για την εταιρία μας και τον ναυτιλιακό μας όμιλο. Να σεβαστούν όλοι επίσης τον πόνο της Δέσποινας που μέσα σε μία στιγμή έχασε τα πάντα από έναν ψυχρό και αμετανόητο δολοφόνο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Καπτάν Ηλία, της Μαρίας και στην κυρία Δέσποινα και τους οικείους τους».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This