Μαζική δολοφονία αδέσποτων σκύλων στην Φθιώτιδα σε ένα 24ωρο – Σκληρές εικόνες

Όλα είχαν αφρούς στο στόμα, δείγμα ότι δηλητηριάστηκαν από φόλα

Must Read

Ένα ανθρωποειδές έβαλε στο μάτι αδέσποτα σκυλιά σε περιοχή της Φθιώτιδας και χωρίς λόγο τα σκοτώνει. Στην Πελασγία, στα ανατολικά του Νομού, ένα τέρας με μορφή ανθρώπου δηλητηρίασε 4 τουλάχιστον ζώα με τους φόβους να εντείνονται ότι ενδεχομένως υπάρχουν και άλλα.

Σύμφωνα με το LamiaReport, από την περιοχή έχουν χαθεί 3 ακόμη σκυλιά ενώ τα γαυγίσματα έχουν σιγήσει σε ολόκληρο το χωριό. Οι κάτοικοι ανησυχούν ότι ο δολοφόνος έχει σκοτώσει και άλλα ζώα.

Τα σκυλιά δηλητηριάστηκαν μπροστά στα μάτια ακόμη και μικρών παιδιών. Ο αντιδήμαρχος Στυλίδας αρμόδιος για την εποπτεία και φροντίδα Αδέσποτων Ζώων, Δημήτρης Καραγκούνης, εντόπισε 2 νεκρά ζώα το πρωί της Τρίτης.

Ένα ακόμη εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας έξω από σπίτι κοντά στην πλατεία του χωριού και το τελευταίο το πρωί της Τετάρτης κοντά στο νηπιαγωγείο.

Όλα είχαν αφρούς στο στόμα, δείγμα ότι δηλητηριάστηκαν από φόλα σε διάφορα σημεία του χωριού. Το τελευταίο σκυλί βρήκε μαρτυρικό θάνατο μπροστά στα μάτια πολλών κατοίκων, ανάμεσά τους παιδιά. Παρά την ένεση ατροπίνης από κάτοικο για να το σώσει, δεν τα κατάφερε.

Πηγή φωτό: LamiaReport

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This