Σάστισαν οι Πατρινοί με τη διαμαρτυρία ακτιβιστών για την Τσικνοπέμπτη

Must Read

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι βρέθηκαν σήμερα στο κέντρο της Πάτρας και ήρθαν αντιμέτωποι με ένα… ακτιβιστικό δρώμενο διαμαρτυρίας, ενόψει της Τσικνοπέμπτης.

Μέλη της πανελλήνιας φιλοζωική ομοσπονδίας «Νέμεσις» βρέθηκαν τυλιγμένοι μέσα σε… συσκευασίες, θέλοντας να αναπαραστήσουν τα κατεψυγμένα προϊόντα κρέατος που θα βρεθούν στο τραπέζι των καταναλωτών, ανήμερα της γιορτής της ορθόδοξης παράδοσης όπου το κρέας έχει την τιμητική του, λίγο προτού ξεκινήσει η νηστεία της Σαρακοστής.

 Οι διερχόμενοι από το σημείο κοντοστάθηκαν και παρατήρησαν με απορία την σκληρή αναπαράσταση των ακτιβιστών για τα «τεκατοντάδες χιλιάδες αθώα θύματα της αυριανής Τσικνοπέμπτης», όπως αναφέρουν και οι ίδιοι σε ανάρτησή τους.

Μάλιστα, οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι «η αυριανή “τσικνοπέμπτη”, φέρνει στην επιφάνεια, την διαλυμένη μας σχέση με τα μη ανθρώπινα ζώα. Είναι μια μέρα άγνοιας, αδιαφορίας και ντροπής που δεν τιμά το ανθρώπινο είδος».

Φωτογραφίες: Facebook – «Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This