«Ακουμπούσε το παιδί στα γεννητικά του όργανα και το άφηνε να τον περιεργάζεται ενώ είχε ερωτική διάθεση» λέει η μητέρα της 4χρονης

Must Read

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες της μητέρας της 4χρονης στη Λάρισα για τον 47χρονο πατέρα και πρώην σύζυγό της, ο οποίος προφυλακίστηκε για ασέλγεια στο  παιδιού του.

«Από τον πρώτο κιόλας χρόνο του γάμου μας με χτυπούσε και με κακομεταχειριζόταν. Εκκρεμούν οι μηνύσεις που του έχω κάνει. Είχε χρειαστεί να νοσηλευτώ γιατί μου είχε σπάσει τη μύτη ενώ ήμουν έγκυος» φέρεται να λέει η μητέρα του μικρού κοριτσιού και προσθέτει ότι είχε πάει στις αστυνομικές αρχές στοιχεία, χωρίς όμως να της δίνουν σημασία.

«Από τον πρώτο κιόλας χρόνο του γάμου μας με χτυπούσε και με κακομεταχειριζόταν. Εκκρεμούν οι μηνύσεις που του έχω κάνει. Είχε χρειαστεί να νοσηλευτώ γιατί μου είχε σπάσει τη μύτη ενώ ήμουν έγκυος» φέρεται να λέει η ίδια σύμφωνα με το live news.




Οι περιγραφές της για τις πράξεις του 47χρονου πατέρα και γιατρού προκαλούν ανατριχίλα: «Με χτυπούσε όταν αντιδρούσα ακόμα και μπροστά στο παιδί. Χωρίσαμε και όσο εκείνος έπαιρνε το παιδί παρατήρησα ότι δεν τρεφόταν καλά και έκανε εμετούς. Το παιδί μου έλεγε ότι κάποιες φορές την χτυπούσε και της φώναζε. Έπαιρνε το παιδί αγκαλιά, ενώ ήταν γυμνός και το ακουμπούσε στα γεννητικά του όργανα και φαινόταν να έχει ερωτική διάθεση. Φιλούσε τη μικρή στην ευαίσθητη περιοχή και ήθελε να της βάζει μόνο αυτός κρέμα. Της έπινε το γάλα και έβαζε τις χρησιμοποιημένες πάνες στο πρόσωπό του. Ξάπλωνε γυμνός στον καναπέ και άφηνε τη μικρούλα πάνω του να τον περιεργάζεται» ανέφερε.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή Tlive η ίδια ανέφερε: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι τα σημάδια του παιδιού τα είχα εξακριβώσει εδώ και πολύ καιρό απλά το τμήμα… δεν μου έδινε καμία σημασία. Μάλιστα. Γιατί δεν θέλω να ακούγονται πράγματα τα οποία, με καταδικάζουν. Έχουν πάει στο τμήμα όλα τα στοιχεία δεν μου έχουν δώσει καμία σημασία, ελάχιστοι είναι αυτοί που μου έδωσαν σημασία και γι’ αυτό κατέληξαν έτσι όπως κατέληξαν τα πράγματα. Ίσως θα πρέπει η αστυνομία να κάνει καλύτερο το έργο της. Δεν πρέπει εγώ να καταδικάζομαι ότι δεν είδα τα σημάδια. Τα είδα πριν τα σημάδια και εννοείται ότι πήγαινα στο τμήμα και με έδιωχναν. Έχω κάνει μηνύσεις, αλλά οι αρμόδιοι εκεί δεν μου έδιναν καμία σημασία».




Η ίδια υποστήριξε ότι χώρισε με τον 47χρονο γιατί την κακοποιούσε: «Τέτοια άτομα δεν πρέπει να σαπίζουν στη φυλακή; Όταν εγώ κάθομαι και διαβάζω τέτοια έκθεση από την κόρη μου και κοντεύω να λιποθυμήσω μέσα στην Ασφάλεια. Και το ξαναδιαβάζω για να πειστώ αν είναι αλήθεια, δεν πρέπει να σαπίσουν στη φυλακή.

Εγώ σαν μάνα πώς μπορώ να αντιδράσω; Το κορίτσι είναι καταπληκτικά, ευτυχώς είναι υπό την επίβλεψή μου και ευτυχώς είναι καλά. Υπήρχαν διαμάχες με αυτόν τον άνθρωπο. Ο καθένας μπορεί να υποστηρίξει ό,τι θέλει κι αυτός που είναι στη φυλακή. Το μόνο που ξέρω είναι τι πέρασα εγώ και το παιδί. Γι’ αυτό χώρισα γιατί έβλεπα όσα έβλεπα στο σπίτι. Υπάρχουν και ιατροδικαστικές εξετάσεις ότι με χτυπούσε. Γενικά ήταν κακοποιητικός. Το τι έχω τραβήξει και αν είμαι σκληρή και στέκομαι στα πόδια μου είναι γι’ αυτό το παιδί.




Πρέπει να δίνουμε περισσότερη προσοχή σε κάθε λέξη που λέει ένα παιδί. Εγώ βρήκα τον τρόπο και εγώ και η ψυχολόγος να το ξεκλειδώσουμε. Δεν υπάρχει καμία δασκαλεμένη κίνηση. Δεν ήθελα να πιστέψω αυτό που διάβαζα. Πρέπει να προστατέψω την κόρη μου. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο δικηγόρος του. Εγώ ξέρω τι περνούσα τόσα χρόνια. Έφυγα γιατί υπήρχαν σοβαροί λόγοι».

Από πλευράς του ο 47χρονος αρνείται τις κατηγορίες και μιλά για σκευωρία. 

Συγχωριανοί του γιατρού που μίλησαν στην εκπομπή, έκαναν λόγο για «διαταραγμένη προσωπικότητα».




 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μόνο και μόνο ότι συνελήφθη για τέτοιου είδους ασέλγεια στο ίδιο του το νήπιο κοριτσάκι και δικό του παιδί, αξίζει τα χειρότερα από την Δικαστική εξουσία και πιστοποιεί στο ακέραιο όλα όσα ισχυρίζεται με τις καταγγελίες της αυτή η γυναίκα και πρώην σύζυγός του, η οποία σίγουρα τράβηξε όλα όσα τράβηξε με τον κακότροπο και εν πολλοπίς και ανώμαλο “γιατρό” μέχρι αιμομιξίας (εκεί θα το πήγαινε μόλις μεγάλωνε η κορούλα του). Επομένως τα δικαστήρια να του αφαιρέσουν και το δίπλωμα της Ιατρικής όποιο και να είναι. Είναι ιδιαίτερα κομπλεξικός και επικίνδυνος σε ελεύθερη κατάσταση ως αιμομίκτης και παιδεραστής.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This