Η συγκλονιστική ιστορία ζωής του 42χρονου Γιάννη Καγκάνη: Είπαν στους βιολογικούς γονείς του ότι πέθανε και υιοθετήθηκε!

Κρύβεται από πίσω κύκλωμα εμπορίας βρεφών;

Must Read

Την συγκλονιστική ιστορία της ζωής του και την επιθυμία του να βρει την αλήθεια για το ποιος πραγματικά είναι «ξεδίπλωσε» σε τηλεοπτική εκπομπή ο Γιάννης Καγκάνης. Όπως αποκάλυψε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο 42χρονος χρυσοχόος υιοθετήθηκε βρέφος ακόμα από μια υπέροχη οικογένεια από την Άρτα η οποία τον μεγάλωσε με υπέρμετρη στοργή, αγάπη και φροντίδα. Ωστόσο, η ιστορία της υιοθεσίας τους δεν είναι διόλου απλή καθώς πρόσφατα έμαθε πως οι βιολογικοί του γονείς ενημερώθηκαν από το νοσοκομείο πως είχε πεθάνει! Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να κρύβεται από πίσω ένα ολόκληρο κύκλωμα εμπορίας βρεφών!

Μόλις στα 5 του χρόνια οι θετοί γονείς του Γιάννη του είπαν πως δεν είναι το βιολογικό τους παιδί.

Λίγα χρόνια αργότερα, όταν γίνεται 13 ετών, έρχεται ένα ακόμα πλήγμα στη ζωή του καθώς χάνει ξαφνικά τον θετό του πατέρα που υπεραγαπούσε.

Τα χρόνια περνούν και ο Γιάννης μεγαλώνει και «ανδρώνεται» δίπλα στην θετή μητέρα του, Παρασκευή την οποία αντιμετωπίζει ως πραγματική του μάνα.

Την στιγμή που κρατά στα χέρια του το δικό του παιδί, η επιθυμία μέσα του να βρει τις πραγματικές του ρίζες διογκώνεται. Όπως λέει, ένας από τους πιο σοβαρούς λόγους ήταν ότι δεν θέλει η κόρη του να κάνει σχέση με άτομο στο μέλλον το οποίο μπορεί να είναι συγγενής της!

Έτσι, με τη βοήθεια του δικηγόρου του ο 42χρονος ξεκίνησε την επίπονη προσπάθεια αναζήτησης της πραγματικής του ταυτότητας και τον βιολογικών γονιών του η οποία του επεφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις!

Όπως λέει, κατάφερε να βρει την βιολογική του μητέρα και να την συναντήσει. Η συγκινητική στιγμή που βίωσε «αμαυρώθηκε» από την πληροφορία που άκουσε από τα χείλη της! «Στο νοσοκομείο μας είπαν ότι πέθανες» του είπε η γυναίκα και θυμήθηκε πως είχε υπογράψει ένα σχετικό χαρτί που της ζήτησαν! Ο Γιάννης Καγκάνης έχει ζητήσει τα χαρτιά που υπέγραψε η μητέρα του, ωστόσο, δεν τα έλαβε και έχει κινήσει τις διαδικασίες για να γίνει αυτό!

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, Δημήτρης Λαμπράκης «για να υπάρξει υιοθεσία, όπως υιοθετήθηκε πραγματικά, ο δικαστής όφειλε να έχει την συναίνεση της μητέρας. Δημιουργείται ένα ζήτημα. Έβαλε η μητέρα της υπογραφή της και συναίνεσε; Αυτά τα στοιχεία ζήτησε ο Γιάννης αλλά δεν του παρασχέθηκαν, μόνο με την υποβολή μια μηνυτήρια αναφοράς την οποία σκοπεύουμε να κάνουμε».

Μήπως το χαρτί που υπέγραψε η μητέρα δεν είχε να κάνει με τον υποτιθέμενο θάνατο του μωρού αλλά με την υιοθεσία του;

Δείτε βίντεο:

(κεντρική φωτογραφία: Facebook/ Yannis Kaganis)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This