«Παρωδία η Εξεταστική για τα Τέμπη – Ευρωπαίοι εισαγγελείς κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους» λέει συγγενής θύματος

«Η πολιτική ηγεσία δεν ήταν ποτέ στο πλευρό των θυμάτων» λέει πατέρας που έχασε το παιδί του στα Τέμπη

Must Read

Στον ειδικό εφέτη – ανακριτή Σωτήρη Μπακαΐμη που έχει αναλάβει την υπόθεση για το έγκλημα στα Τέμπη έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους οι συγγενείς των θυμάτων, μετά τις πληροφορίες ότι ο ίδιος ενδέχεται να ζητήσει τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των πρώην υπουργών μεταφορών.

Μιλώντας στο Open, o Λυσίμαχος Παπάζογλου που έχασε το παιδί του στα Τέμπη, ξέσπασε για τα όσα ακούστηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε «παρωδία», ενώ άφησε αιχμές για την ελληνική δικαιοσύνη.

Ο κ. Παπάζογλου ανέφερε ότι η πολιτική ηγεσία δεν επιθυμεί να ρίξει «φως» στην υπόθεση, ενώ αναφέρθηκε και στον κ. Μπακαΐμη, ο οποίος όπως σημείωσε, κάνει τη δουλειά του: «Η πολιτική ηγεσία δεν θέλει να προχωρήσει όπως ακριβώς θα έπρεπε να προχωρήσει για να διαλευκάνει τελείως την υπόθεση της τραγωδίας στα Τέμπη. Υπάρχει ανακριτής που προχωράει χωρίς να πιέζεται. Απ’ αυτόν περιμένουμε να βγάλει κάποιο ανακριτικό πόρισμα που θα μας δικαιώνει» ανέφερε και τόνισε: «Το πολιτικό σύστημα είναι ανώριμο και θέλει πάντα -σε τέτοιες περιπτώσεις- να καλύψει την κυβέρνηση».

«Η πολιτική ηγεσία δεν ήταν ποτέ στο πλευρό των θυμάτων. Σε καμία περίπτωση. Δεν ξέρω τι κάνει. Είδα την επιτροπή της Βουλής που ήταν μία παρωδία. Έκανε ό,τι ήθελε, “έκοβε” δύσκολες ερωτήσεις, κάλεσαν πρόσωπα άσχετα με την υπόθεση κι όχι σχετικά. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν περίμεναν να πάρουν το δικαστικό πόρισμα, αλλά έκαναν ερωτήσεις χαμηλού επιπέδου. Κάποιος που είχε διαβάσει εφημερίδες όλο αυτό το διάστημα θα έκανε πιο σοβαρές ερωτήσεις» υπογράμμισε ο Λυσίμαχος Παπάζογλου.

Για την παρέμβαση της Ευρωπαίας Εισαγγελέως κ. Κοβέσι, ο ίδιος σχολίασε: «Το Ευρωκοινοβούλιο θα κρατάει την υπόθεση ανοιχτή και θα πιέζει κι αυτό με τη σειρά του. Υπάρχουν εισαγγελείς Ευρωπαίοι που κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους απ’ τους Έλληνες δικαστικούς».




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This