Πιέρια Όρη: Καλύτερη η εικόνα από την πυρκαγιά – Απέμειναν μικρές διάσπαρτες εστίες

Must Read

Καλύτερη είναι η εικόνα από την πυρκαγιά που καίει για τέταρτη ημέρα στα Πιέρια Όρη, αφού σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχουν απομείνει μικρές διάσπαρτες εστίες και θεωρείται θέμα ωρών να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

Σύμφωνα με τον δασάρχη Πιερίας, Πέτρο Παπαπέτρου, που μίλησε στο ΟΡΕΝ η φωτιά έχει κάψει 2.500 στρέμματα τα οποία είναι μεικτό δάσος. «Οι οξιές δεν έχουν πάθει ζημιές, στα πεύκα πέρασε η φωτιά έρπουσα, έχουν καεί κάποιοι κάποιες συστάδες πεύκων αλλά δεν έχουν γίνει τεράστιες καταστροφές όπως αυτές που είδαμε στο παρελθόν στην Εύβοια ή αλλού», επεσήμανε ο ίδιος.

Στην περιοχή συνεχίζουν να επιχειρούν 150 πυροσβέστες με 36 οχήματα και εννέα ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με έναν εθελοντή πυροσβέστη να τραυματίζεται και να μετάφερεται στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

«Η φωτιά ξεκίνησε στα Πιέρια Όρη πάνω από τον οικισμό Ρητίνη Πιερίας σε υψόμετρο 1100 μέτρων την Κυριακή το μεσημέρι, και έφτασε μέχρι την κορυφογραμμή στα 1900 μέτρα σχεδόν στα όρια του νομού Κοζάνης», είχε τονίσει σε χθεσινές του δηλώσεις ο δασάρχης Πιερίας.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This