Εκδόθηκε στην Ελλάδα η γνωστή από το παραδικαστικό κύκλωμα Αντωνία Ηλία

Ζητούσε πολιτικό άσυλο από τις Αρχές της Βρετανίας

Must Read

Εκδόθηκε από την Αγγλία στην χώρα μας η πρωταγωνίστρια του παραδικαστικού κυκλώματος, Αντωνία Ηλία. Φυγοδικεί από το 2005 ευρισκόμενη στο εξωτερικό και επί 19 χρόνια κατάφερε να μπλοκάρει συνεχώς την επιστροφή της.

Η δίωξή της ξεκίνησε από τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για το αποκαλούμενο παραδικαστικό κύκλωμα. Έχει καταδικαστεί ομόφωνα από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 13 ετών για την συμμετοχή της και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η πρώην ανακρίτρια το 2005 διέφυγε στο εξωτερικό, συνελήφθη και φυλακίστηκε τον Μάιο του 2011 από τις βρετανικές Aρχές.

Αποφυλακίστηκε τον Δεκέμβριο του 2012 με περιοριστικούς όρους και ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Εντούτοις, πέτυχε μέχρι και σήμερα την επιστροφή της στην Ελλάδα ζητώντας πολιτικό άσυλο από τις Αρχές της Βρετανίας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τους συνέφερε να είναι έξω γιατί ήξερε πολλά και μπορούσε να τους εκθέσει όποτε κάνε διακοπές στο Λονδίνο και κάποια στιγμή μόλις ξεχαστούν θα ξανάρθεις στο ελλαντα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This