Λαϊκές αγορές: Σε απόγνωση οι παραγωγοί, παραδίδουν τις άδειές τους – Μειώνονται συνεχώς οι πάγκοι

Must Read

Σε κατάσταση απελπισίας βρίσκονται οι παραγωγοί στις λαϊκές αγορές, αφού αναγκάζονται να παραδώσουν τις άδειές τους, λόγω του κόστους παραγωγής αλλά και του κόστους μετακίνησης, ενώ ήδη οι πάγκοι έχουν μειωθεί εμφανώς.

Όπως εξηγεί ο Α. Δερετζής, πρόεδρος συνομοσπονδίας πωλητών λαϊκών αγορών, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», του Open, τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στην Αθήνα οι λαϊκές αγορές έχουν μείνει μισές.

«Όλο αυτό συμβαίνει γιατί έχουν ανέβει πάρα πολύ τα έξοδα και τα έσοδα μειώνονται συνεχώς. Όταν δεν βγαίνει το μεροκάματο, γιατί να έρθει; Τα παρατάει. Γιατί να χρωστάει; Συνεχώς χρεωνόμαστε ειδικά τώρα με τα τεκμαρτά που έχουν μπει. Όλο προσπαθούμε να έχουμε χαμηλά τις τιμές γιατί προσπαθούμε να πουλήσουμε με ποσότητα. Πρέπει να πουλήσουμε πολλά κιλά για να βγάλουμε το μεροκάματο. Αν αυξήσουμε κι άλλο τις τιμές… εδώ δεν αγοράζουν που δεν αγοράζουν», επεσήμανε και συνέχισε:

«Τα τελευταία 3-4 χρόνια έχουν αυξηθεί όλα και συνεχώς αυξάνονται. Τώρα τα διόδια. Δεν είχαμε αυξήσεις στα πετρέλαια, στην ενέργεια;».

Σε ό,τι αφορά στα POS στις λαϊκές αγορές αναφέρει πως στην πλειονότητά τους οι επαγγελματίες έχουν βάλει. «Μέχρι τα τέλη του μήνα θα έχει βάλει το 100%, αν και πολλοί πολίτες πληρώνουν ακόμα με κέρματα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κύριε Α. Δερετζή το φάρμακο για όλη αυτή την κατάσταση είναι με τριπλή δράση, Μητσοτάκης,Κασελάκης, Ανδρουλάκης, έρχονται
    ευρωεκλογές, άντε βούρ ξέρετε εσείς, και επιπλέον ο ΠΑΟΚ να είναι καλά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This