Οργή από τις δηλώσεις του 42χρονου στην Πάτρα: «Τρώω ξύλο πολύ καιρό από την 47χρονη»

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως εκείνος είναι το θύμα - Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την γυναίκα που πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί

Must Read

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε σήμερα ο 42χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοφόρτωσε την σύντροφό του στην Πάτρα, αναγκάζοντάς την να πηδήξει από το μπαλκόνι, ώστε να σωθεί από τα χέρια του! Ο άνδρας εμφανίστηκε εριστικός ενώπιον των δημοσιογράφων, δίνοντας μία τελείως διαφορετική εκδοχή για την υπόθεση, αφού υποστήριξε πως το πραγματικό θύμα είναι…εκείνος!

«Την έπιασα από το σώμα της για να σταματήσει να με χτυπάει και την άφησα πάνω στο κρεβάτι. Το σημάδι που έχω στο πρόσωπο είναι από αυτή και πολλά άλλα», είπε αρχικά ο κατηγορούμενος, μιλώντας σε δημοσιογράφους, έξω από τα δικαστήρια και συμπλήρωσε:

«Τρώω ξύλο πάρα πολύ καιρό. Δύο φορές την σταμάτησα να με χτυπάει και μου έκανε μήνυση χωρίς λόγο. Όλα μου τα λεφτά της τα έχω δώσει και όλες μου τις κάρτες. Όλα μου τα ρούχα τα έχει η ίδια και κάνει ότι γουστάρει. Με πέταξε έξω από το σπίτι, δήθεν ότι την χτύπησα. Δεν την έχω χτυπήσει ποτέ».

Υπενθυμίζεται, πως τα ξημερώματα της Παρασκευής, η γυναίκα αναγκάστηκε να πηδήξει από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της, προκειμένου να γλιτώσει από τα μανιασμένα χτυπήματα του συντρόφου της.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 4:00, όταν ο 42χρονος που διαμένει σε σπίτι στην οδό Ασημάκη Φωτήλα άρχισε να χτυπά την σύντροφό του για αδιευκρίνιστη αιτία. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και οι ένοικοι της πολυκατοικίας σηκώθηκαν στο πόδι. Μάλιστα, για να ξεφύγει από τον νταή έφτασε στο σημείο να πηδήξει από το παράθυρο χωρίς τα παπούτσια της φωνάζοντας τρομοκρατημένη «βοήθεια»! Ευτυχώς το διαμέρισμα ήταν σε ημιόροφο και η γυναίκα δεν έπαθε τίποτα!
Μάλιστα, μαρτυρίες κάνουν λόγο για φωνές και βρισιές από το διαμέρισμα, ενώ ένας γείτονας της 47χρονης την είδε να προσπαθεί να ξεφύγει από τον κατηγορούμενο.
Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ποιος ο λόγος να μην είναι πιστευτός ρωτάω? Όλοι οι νόμοι έγιναν να είναι με την γυναίκα. Κι αν σε περίπτωση πταίει εκείνη, άντε πήγαινε να το αποδείξεις!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This