«Σπάει» τη σιωπή του ο 15χρονος για την σεξουαλική κακοποίηση: «Ξάπλωσε πίσω μου, πόνεσα στον πρωκτό»

Must Read

Σε κατάσταση σοκ παραμένει ο ανήλικος μαθητής από το Πήλιο, που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής στα Γιάννενα!

Ο 15χρονος «σπάει» τη σιωπή του και περιγράφει τα όσα έζησε στο δωμάτιο ξενοδοχείου που φιλοξενείτο το σχολείο. Όπως αναφέρει ο μαθητής Γυμνασίου, οι τρεις συνομήλικοί του τον ξύπνησαν και πριν προλάβει να αντιδράσει, άρχισε να υποφέρει.

«Είχαμε πάει με το σχολείο τριήμερη εκδρομή στα Γιάννενα. Το βράδυ της δεύτερης ημέρας κι ενώ είχαμε τελειώσει από το πρόγραμμα, επέστρεψα στο ξενοδοχείο που μέναμε. Ένιωθα αδιαθεσία. Είχα κάνει εμετό και πήγα στο δωμάτιό μου να κοιμηθώ. Κοιμόμουν και με ξύπνησαν», ανέφερε αρχικά ο μαθητής και συνέχισε:

«Ο ένας ήρθε πάνω από το κεφάλι μου και μου έκανε φάρσα ότι με ψάχνει η μητέρα μου στο τηλέφωνο, ο δεύτερος ήταν στο παράθυρο και κάπνιζε και ο τρίτος ήρθε ξάπλωσε από πίσω μου και μου έβαλε το δάχτυλο στον πρωκτό μου. Πόνεσα. Άρχισα να φωνάζω σε βοήθεια και αμέσως έφυγαν και οι τρεις από το δωμάτιο».

Ο μαθητής κατήγγειλε το περιστατικό κι έτσι οι τρεις ανήλικοι οδηγήθηκαν ενώπιον της Εισαγγελίας. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραπέμφθηκαν σε ρητή δικάσιμο στις 21 Νοεμβρίου 2024, στο Μονομελές Ανηλίκων. Από την πλευρά τους, οι τρεις κατηγορούμενοι μαθητές αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν ότι μπήκαν για πλάκα στο δωμάτιο του μικρότερου συμμαθητή τους όμως δεν προχώρησαν σε καμία άσεμνη χειρονομία.

«Μας διέλυσαν τη ζωή»

Φανερά εξοργισμένος, ο πατέρας του παιδιού επεσήμανε πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε να τιμωρηθούν όσοι έχουν ευθύνη. «Μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ να ζήσει άλλος γονιός κάτι τέτοιο. Μας έχει διαλύσει τη ζωή», ανέφερε ο πατέρας και συμπλήρωσε:

«Μόνο η διευθύντρια έχει επικοινωνήσει μαζί μας, δηλώνοντας σοκαρισμένη. Μας διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της και ότι θα τιμωρηθούν όσοι έχουν ευθύνη».

Την ίδια ώρα, η μητέρα του μαθητή υποστηρίζει ότι για τη συμπεριφορά των παιδιών μεγάλη ευθύνη έχουν οι ίδιοι οι γονείς. «Είμαστε το μοναδικό γυμνάσιο χωρίς σύλλογο γονέων. Όταν επιχείρησα να συστήσω σύλλογο για να συζητάμε προβλήματα, δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον. Από τους 180 γονείς δεν μπόρεσα ούτε 13 να πείσω για να δημιουργηθεί ένας σύλλογος», είπε.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. …. και παραπέμφθηκαν σε ρητή δικάσιμο στις 21 Νοεμβρίου 2024, στο Μονομελές Ανηλίκων…..
    τα χάλια της δικαιοσύνης ….αντί να μπουζουριάσουν τους αλήτες ….αυτοί θα ξανακάνουν τα ίδια και θα απειλούν

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This