Άγιοι Ανάργυροι: Παράσταση πολιτικής αγωγής από την οικογένεια της 28χρονης για τους αστυνομικούς

Δικαστικές εξελίξεις στην πρόσφατη γυναικοκτονία

Must Read

Παράσταση πολιτικής αγωγής προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν βάρδια το βράδυ της Δευτέρας θα δηλώσει η οικογένεια της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε από το πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, μέσω της πληρεξούσιας δικηγόρου της Έλενα Τζούλη.




 

«Kατά το στάδιο της ανάκρισης θα διερευνηθεί και το έγκλημα της ανθρωποκτονίας δια παραλείψεως, σε βάρος όσων κρατικών οργάνων ευθύνονται για την στυγνή δολοφονία» αναφέρει η δικηγόρος.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της δικηγόρου της οικογένειας:

«Σήμερα η Οικογένεια της δολοφονηθείσας Κυριακής Γρίβα θα δηλώσει Παράσταση Πολιτικής Αγωγής για την Υποστήριξη της Κατηγορίας ενώπιον της 25ης Ανακρίτριας Αθηνών.

Kατά το στάδιο της Ανάκρισης θα διερευνηθεί και το Έγκλημα της Ανθρωποκτονίας δια Παραλείψεως, σε βάρος όσων Κρατικών Οργάνων ευθύνονται για την Στυγνή Δολοφονία.

Στο ίδιο πλαίσιο, θα υποβληθούν αιτήματα σε όλες τις συναρμόδιες Αρχές, συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., για την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών της Υπόθεσης κατά Παντός Υπευθύνου.

Oι Συνήγοροι Υπεράσπισης της Κατηγορίας για την Οικογένεια της δολοφονηθείσας Κυριακής Γρίβα.

Αθήνα 12-04-2024

Μετά τιμής EΛENA TZOYΛH»

 

Άγιοι Ανάργυροι: «Έλα να ακούσεις, το ακούω live»

Μία ακόμα αποκάλυψη από την αντίδραση των αστυνομικών το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, βλέπει το φως της δημοσιότητας και προκαλεί αίσθηση.

Σε ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε το «Live News» του MEGA, ακούγεται ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης να λέει αμέσως μετά τη δολοφονία σε συναδέλφους του: «έχω πάθει σοκ, αν θες έλα να ακούσεις, το ακούω live».

Όπως προκύπτει από τους διαλόγους, ο συγκεκριμένος αστυνομικός δεν έχει καταλάβει ποιος σκότωσε ποιον και νομίζει ότι τις μαχαιριές τις δέχθηκε ο φίλος του θύματος.

  • Αστυνομικός: Άμεση Δράση θέση 12.
  • Θύμα: Ναι καλησπέρα.
  • Αστυνομικός: Γειά σας.

Ο αστυνομικός δεν ρωτά το όνομα του δράστη αλλά της γυναίκας. Στη συνέχεια της λέει την ατάκα πως το περιπολικό δεν είναι ταξί και στην συνέχεια την ρωτά αν ο πρώην σύντροφος της την κυνηγάει για να την δείρει, κάτι που του το είχε πει λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα.

  • Αστυνομικός: Αυτός τι κάνει; Περιμένει. Για ποιο λόγο;
  • Θύμα: Περιμένει για να μου…Να με εκδικηθεί δεν ξέρω, να με χτυπήσει και εχτές είχε έρθει και δεν το τραβήξαμε τόσο.
  • Αστυνομικός: Το όνομα σας;
  • Θύμα: Γρίβα Κυριακή.
  • Αστυνομικός: Γρίβα Κυριακή…οπότε…αναμένει έξωθεν της οικίας της ο πρώην σύντροφος της με σκοπό…να σας ασκήσει βία έτσι;
  • Θύμα: Ναι.
  • Εκφωνητής Άμεσης Δράσης: Με σκοπό να της ασκήσει βία.

Ο δράστης φτάνει έξω από το αστυνομικό τμήμα και την μαχαιρώνει πέντε φορές.

*Φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This