Παραδόθηκε ο αρχαιοφύλακας στη Νίσυρο που παρενοχλούσε ανήλικα! 11 οι καταγγελίες σε βάρος του

Λίγες ώρες πριν έβγαινε στα κανάλια και ισχυριζόταν πως δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του

Must Read

Πριν από λίγες ώρες ο αρχαιοφύλακας του αρχαιολογικού μουσείου στη Νίσυρο έβγαινε στα κανάλια και δήλωνε πως δεν γνωρίζει τίποτα για το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων παιδιών.

Φαίνεται πως το έμαθε και λίγο νωρίτερα σήμερα, πήγε αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κρήτης, παραδόθηκε και συνελήφθη.




Σε βάρος του 62χρονου υπάρχουν 11 καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων, αποπλάνησης παιδιών, απόπειρας βιασμού, πορνογραφίας ανηλίκων και για αγορά – κατοχή ναρκωτικών!

Μέχρι στιγμής, έχουν ληφθεί οι καταγγελίες από τους γονείς έξι παιδιών ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη άλλες πέντε! Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης καταθέσεις λαμβάνονται και από τα θύματα του διεστραμμένου υπαλλήλου του Υπουργείο Πολιτισμού ενώ εξετάζονται και από ψυχολόγο.




 

Σύμφωνα με το kosnews.gr από τον Απρίλιο του περασμένου έτους προσέγγιζε παιδιά στον χώρο όπου του είχε παραχωρηθεί μέσα στο μουσείο. Εκεί, σύμφωνα με τις καταγγελίες  προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις, επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα στα παιδιά, τους έδειχνε πορνογραφικό υλικό και σεξουαλικά βοηθήματα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες, φέρεται ότι προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά ανήλικο.




Τα στόματα άνοιξαν στο νησί όταν ένας πατέρας κατήγγειλε στην Αστυνομία τον αρχαιοφύλακα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του 12χρονου παιδιού του. Συγκεκριμένα, ο πατέρας, που κατάγεται από την Αλβανία, κατήγγειλε ότι ο υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού απομόνωσε τον 10χρονο γιο του στον υπόγειο χώρο του μουσείου, όπου ζούσε, και του έδειξε πορνογραφικό βίντεο και μια πλαστική ερωτική κούκλα.

Σύμφωνα με το kosnews.gr, tην Παρασκευή 19 Απριλίου ο αρχαιοφύλακας κάλεσε στο τηλέφωνο, έναν γνωστό του αστυνομικό και του ζήτησε να πάει στον χώρο όπου διαμένει και να κάψει μια σακούλα με ερωτικά βοηθήματα και την κούκλα σιλικόνης. Ο αστυνομικός ωστόσο παρέδωσε την τσάντα στο Αστυνομικό Τμήμα Νισύρου και έπειτα ακολούθησε έρευνα των αρχών στον χώρο όπου διέμενε. Εκεί εντοπίστηκε κρυμμένο ένα tablet.

Από πλευράς του ο αρχαιοφύλακας  αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του και διαψεύδει τις καταγγελίες ενώ για τα ερωτικά παιχνίδια υποστήριξε ότι ήταν για δική του χρήση!




 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του αρχαιοφύλακα υπήρχε καταγγελία από το 2021 που εστάλη με επιστολή στην Εφορεία Αρχαιοτήτων, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιοι και το υπουργείο.

Τι δήλωνε λίγες ώρες πριν

Ο ίδιος ωστόσο μίλησε ζωντανά σε εκπομπή, υποστηρίζοντας ότι είναι στην Κρήτη και έχει ενημερώσει τις αρχές για το που βρίσκεται.

«Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο» απάντησε για την έκδοση εντάλματος σύλληψης και πρόσθεσε μιλώντας στο Live News: «Η αστυνομία γνωρίζει πού είμαι. Την έχω ενημερώσει. Δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα. Έχω δηλώσει κανονικά τη διεύθυνσή μου και θα δηλώνω όπου είμαι, οτιδήποτε είναι, θα τα δηλώνω κανονικά. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά μου, στα παιδιά της ομάδας. Εμένα τα παιδιά, ότι δηλώσουν τα 25 παιδιά τα μεγάλα και τα 20-25 τα μικρά».




Μάλιστα, ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι τα παιδιά… τον αγαπούσαν: «Αν δηλώσουν κάτι κακό τα παιδιά, θα καταλάβω, όμως δεν νομίζω να δηλώσουν. Τα παιδιά και με αγαπούσαν και τα αγαπώ τα παιδιά, και τα μεγάλα και τα μικρά, και το ΔΣ… Δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Εγώ είμαι πικραμένος γενικά με τους ανθρώπους. Υπάρχουν αυτά, τι να κάνουμε; Δεν πειράζει. Θέλω να ηρεμήσω στα αδέλφια μου, που είναι ότι αγαπημένο έχω, και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Όλα θα πάνε καλά» είπε.




Σε ερώτηση για το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο ίδιος απάντησε: «Στην Κρήτη, το ξέρει η αστυνομία, το ξέρει. Το ξέρει η αστυνομία, η υπηρεσία μου, το ξέρουν όλοι». Μάλιστα επανέλαβε το αφήγημα περί… πλεκτάνης: «Ένας πολίτης νόμιμος είμαι. Ένας άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με δικαστήρια, ξέρει ότι είναι πλεκτάνη. Όταν γνωρίζει ότι είναι πλεκτάνη, το γνωρίζει ότι έπεσε σε μία πλεκτάνη, αλλά, όταν φτάσει η ώρα, θα μιλήσω και εγώ. Δεν είμαι κυνηγημένος, δεν με φώναξε κανείς να μου πει “συλλάβετε τον”. Ξέρουνε πού είμαι» υποστήριξε.




Δείτε επίσης:

Τι συμβαίνει; Ο αρχαιοφύλακας της Νισύρου βγαίνει στα κανάλια ενώ τον αναζητεί η αστυνομία 

Ένταλμα σύλληψης για τον ανώμαλο αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο που παρενοχλούσε παιδιά

Ο Κασσελάκης συναντήθηκε με τον πατέρα του θύματος ασέλγειας από τον αρχαιοφύλακα στην Νίσυρο

Η Μενδώνη επιχειρεί εκφοβισμό αντί να απολογηθεί

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This