Αστυνομικοί έκαναν «ντου» στο κέντρο που εμφανίζεται η Λένα Ζευγαρά

Must Read

Όχι για να ελέγξουν καταγγελίες για τον αντικαπνιστικό νόμο, ούτε επειδή «ξεσκέπασαν» κάποια μεγάλη υπόθεση, αλλά για να βγάλουν τις υπηρεσιακές στολές τους και να «αμάρτησουν» με τη Λένα Ζευγαρά.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής επέλεξε να κάνει την ετήσια χοροεσπερίδα της , στο μαγαζί επί της Ιεράς Οδού όπου εμφανίζεται η γνωστή τραγουδίστρια (με το σουξέ της «Αμάρτησε μαζί μου κι έλα»), το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο κέντρο αστυνομικοί σήκωσαν ψηλά τα χέρια και… παραδόθηκαν στη λαϊκή τραγουδίστρια, η οποία τους ξεσήκωσε με τις επιτυχίες της!

Κάτι το αλκοόλ, κάτι το προχωρημένο της ώρας, τα όργανα της τάξης έδειξαν… τον άλλο τους εαυτό, καθώς οι αστυνομικίνες τα κατάφερναν μια χαρά στον χορό με δωδεκάποντα, ενώ οι συνάδελφοί τους παρατηρούσαν τα σέξι κουνήματα ημίγυμνης χορεύτριας στην πίστα!

Δείτε επίσης: Η Ασημίνα του «GNTM» ξέσπασε για τον Νώντα Παπαντωνίου και την
Ιωάννα Τούνη

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This