Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

«Τσάμπα» Πόρσε από τον ΟΔΔΥ στη γιορτή των ερωτευμένων

Οχήματα σε δελεαστικές τιμές που αρχίζουν από 300 ευρώ θα μπορούν να βρουν οι πολίτες που θα συμμετέχουν στη νέα δημοπρασία που διοργανώνει ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (ΟΔΔΥ) την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στη Μαγουλέζα.

Ειδικότερα η δημοπρασία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί στην αίθουσα δημοπρασιών της αποθήκης Μαγουλέζας της υπηρεσίας της ΑΑΔΕ που βρίσκεται στα Ανω Λιόσια και θα πουληθούν συνολικά επτά φορτηγά, μία μοτοσικλέτα και 30 επιβατικά αυτοκίνητα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όλα τα δημοπρατούμενα είδη προέρχονται από τα αζήτητα των τελωνείων, κατασχεμένα, κρατικά αυτοκίνητα που αποσύρονται από την κυκλοφορία. Σημειώνεται ότι η επίσκεψη στην αποθήκη της Μαγουλέζας επιτρέπεται για τρεις εργάσιμες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής της δημοπρασίας και συγκεκριμένα από τις 11 Φεβρουαρίου έως τις 13 Φεβρουαρίου, από τις 8.30 το πρωί έως τις 13.30 το μεσημέρι.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Εύβοια με το θάνατο αγοριού τεσσάρων ετών

Για να συμμετέχει κανείς στις δημοπρασίες του ΟΔΔΥ θα πρέπει να καταβάλει εγγύηση 300 ευρώ για τα αυτοκίνητα και 100 ευρώ για τα δίκυκλα. Η ανακοίνωση της ΑΑΔΕ αναφέρει πως τα οχήματα είναι μεταχειρισμένα, με ζημιές, φθορές και ελλείψεις και χρειάζονται επισκευές προτού κυκλοφορήσουν. Η εξέτασή τους μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερομένους με τη βοήθεια και τεχνικού συμβούλου της επιλογής τους και περιλαμβάνει ό,τι κριθεί αναγκαίο, χωρίς όμως τη χρήση εργαλείων ή άλλων μηχανικών μέσων και χωρίς να τεθεί σε κίνηση το όχημα, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών ώστε να διαμορφώνουν ανάλογα και τις προσφορές τους.

Πάντως, στη λίστα της δημοπρασίας και παρά τις τιμές ευκαιρίας στις οποίες διαφημίζεται ότι πωλούνται τα οχήματα συγκαταλέγεται και ένα «θηριώδες» Hummer H2, το οποίο βγαίνει στο σφυρί στην τιμή των 22.000 ευρώ! Επίσης, προς πώληση βρίσκονται δύο Porsche Cayenne S, οι οποίες πωλούνται έναντι 10.000 και 7.000 αντίστοιχα. Παράλληλα, μια BMW 530D δημοπρατείται έναντι 6.000 ευρώ και ένα Jeep Cherokee Daimler Chrysler αντί 8.500 ευρώ. Από τα πιο φθηνά οχήματα που μπορεί να προμηθευτεί κανείς είναι ένα αυτοκίνητο μάρκας SAAB (9-3) το οποίο πωλείται αντιί 300 ευρώ, ενώ στα 350 ευρώ είναι οι τιμές για ένα Ford Focus, ένα Citroen Saxo, ένα Volkswagen Golf, ένα Opel Astra και ένα Toyota Starlet.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ