Κατάσταση για γέλια και κλάματα! Δεύτερο περιπολικό εξερράγη στο Λασίθι

Must Read

Τα προβλήματα που υπάρχουν στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας αναδεικνύουν οι τραυματισμοί δύο αστυνομικών στην Κρήτη, που σημειώθηκαν μέσα σε ένα εξάμηνο από βλάβες που παρουσίασαν τα περιπολικά στα οποία επέβαιναν.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το πιο πρόσφατο περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη στο Λασίθι, όταν το περιπολικό παρουσίασε μηχανική βλάβη, με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη και ο αστυνομικός να υποστεί εγκαύματα. «Ο άνθρωπος βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας και οδηγούσε το περιπολικό, που είναι αρκετά παλιό. Εσκασε, πιθανότατα, το καλοριφέρ, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να υποστεί εγκαύματα και στα δύο πόδια» ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου Γιώργος Καρτσάκης, ενώ παράλληλα ανέφερε πως «ευτυχώς τα εγκαύματα δεν ήταν τόσο βαριά. Ο άνθρωπος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και λίγες ώρες αργότερα έλαβε εξιτήριο».

Ο ίδιος σημειώνει πως τα περισσότερα οχήματα που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί στο Λασίθι «είναι άνω της δεκαετίας, ενώ υπάρχουν πολλά που είναι άνω της δεκαπενταετίας». Παράλληλα τόνισε πως περιμένει από τον αρμόδιο υπουργό να κάνει πράξη όσα τους είχε ανακοινώσει προ μηνών. «Ο υπουργός κ. Χρυσοχοΐδης μάς είχε ανακοινώσει πριν από περίπου πέντε μήνες ότι σκέφτεται να εφαρμόσει το κομμάτι του leasing, ώστε ανά πενταετία να ανανεώνονται τα οχήματα, που αυτό είναι το σωστό. Αυτό πρέπει να γίνει. Το θέμα είναι πότε θα γίνει».

Το ίδιο ακριβώς ατύχημα με έκρηξη στο καλοριφέρ είχε ένας άλλος αστυνομικός, που υπηρετεί στα Χανιά, πριν από έξι μήνες. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Νίκο Ξανθουδάκη, ο αστυνομικός ήταν σε αναρρωτική άδεια μέχρι πριν από λίγες μέρες. Ο κ. Ξανθουδάκης τόνισε πως ήταν ευτύχημα που το καλοριφέρ δεν ήταν σε λειτουργία εκείνη την ώρα. «Για φανταστείτε να είχαμε κρύο και να το είχαν ανάψει οι αστυνομικοί για να ζεσταθούν. Θα είχε ζεσταθεί και θα πετάγονταν τα υγρά. Τι θα γινόταν τότε;» Ο ίδιος είπε πως μετά το ατύχημα η κατάσταση έχει βελτιωθεί και πλέον γίνονται σέρβις και συντηρήσεις στα περιπολικά.

Δείτε επίσης: Τρομακτικό τροχαίο με έναν νεκρό στην Αθηνών-Κορίνθου (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This