Του αρνήθηκαν να πιει κι άλλο και έβαλε φωτιά στο μαγαζί

Must Read

Αρνήθηκε σε έναν νεαρό, τύφλα στο μεθύσι, να του δώσει να πιει κι άλλο και εκείνος για να τον εκδικηθεί έβαλε φωτιά στο τσιπουράδικό του στη Λαμία!

Ο νεαρός «Νέρωνας» είχε πάει στο μαγαζί της οδού Παπασιοπούλου, όπου κατανάλωσε σημαντική ποσότητα αλκοόλ. Ο ιδιοκτήτης σταμάτησε να του σερβίρει και ο νεαρός προσπάθησε να φύγει με το μηχανάκι του. Ο εστιάτορας είδε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν επικίνδυνο και τον συμβούλεψε να φύγει πεζή ή με ταξί. Όμως ο μεθυσμένος νεαρός επέμενε να φύγει με το δίκυκλό του, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία, που τον παρέλαβε έως ότου συνέλθει.

Δείτε επίσης: Ελένη Γιαμαρέλλου: «Σχεδόν σίγουρο πως υπάρχουν κι άλλα κρούσματα του κορωνοϊού» (video)

Περιέργως, το μεσημέρι της επομένης ξέσπασε φωτιά στο τσιπουράδικο, που ξεκίνησε από την κατεβασμένη τέντα και επεκτάθηκε στις καρέκλες και στα τραπέζια, ενώ σε απόσταση αναπνοής ήταν οι φιάλες υγραερίου για τις σόμπες εξωτερικού χώρου! Στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες που έσβησαν τις φλόγες, αλλά, όπως κατήγγειλε αυτόπτης μάρτυρας, τη φωτιά είχε προκαλέσει ο μεθυσμένος νεαρός της προηγούμενης νύχτας, ο οποίος συνελήφθη.

ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΛΑΜΙΑ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΛΑΜΙΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This