Αποκάλυψη: Παράνομα πάρτι στο «υποβαθμισμένο» κέντρο της Αθήνας και τα Νότια προάστια με είσοδο έως και 200€!

Must Read

Αγανάκτηση αλλά και τρόμο προκαλεί η ανευθυνότητα κάποιων συμπολιτών μας οι οποίοι παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης αλλά και των αυστηρών περιορισμών, επιλέγουν -με στόχο το κέρδος ή την βλακώδη «επαναστατική» τους διάθεση- να οργανώνουν παράνομα πάρτι σε χώρους που δεν τραβούν την προσοχή τηρώντας όλους τους κανόνες μυστικότητας!

Έτσι την Κυριακή από τις 2 το ξημέρωμα άνοιξε η «έξοδος κινδύνου» σε 2 μαγαζιά που βρίσκονται στο λεγόμενο «υποβαθμισμένο» (αλλά αρκετά φημισμένο για την νυχτερινή ζωή) κέντρο της Αθήνας αλλά και σε ακόμα ένα παραλιακό μαγαζί που βρίσκεται αρκετά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα περιοίκων!

Οι πρώτες συνεννοήσεις με τους «συμμετέχοντες» έγιναν το βράδυ της Παρασκευής όπου ήταν και η τελευταία βραδιά λειτουργίας των καταστημάτων, ενώ η επιλογή των ατόμων που θα συμμετείχαν έγινε με ιδιαίτερη προσοχή.

Για την ασφάλεια και την μυστικότητα απαγορεύτηκε οποιαδήποτε επικοινωνία μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ με sms στάλθηκε η ώρα και η ημέρα των πάρτι.

Εντυπωσιακό ήταν ότι αφενός η «είσοδος» στοίχισε από 80 έως και 200 ευρώ το άτομο, ενώ οι θαμώνες είχαν εντολή να παρκάρουν αρκετά μακριά τα αυτοκίνητά τους. Ένα ακόμα θέμα που έκανε εντύπωση και ενόχλησε λίγο τους παρευρισκόμενους ήταν ότι κατά την είσοδό τους θερμομετρήθηκαν (για το φόβο της ιχνηλάτησης σε περίπτωση κρούσματος) ενώ παρέδωσαν τα κινητά τους για να αποφευχθεί η πιθανότητα επικίνδυνων σέλφις ή κάποιας ανάρτησης στα δημοφιλή μέσα που θα προκαλούσαν την προσοχή των αρχών.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το γεγονός αυτό έφτασε στα «αυτιά» της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί μία ομάδα μυστικών αστυνομικών οι οποίοι περιπολούν διακριτικά τις συγκεκριμένες περιοχές.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This