Είμαστε ακόμα άνθρωποι! Ψυχολόγος στην Θεσσαλονίκη ψωνίζει σε όσους έχουν ανάγκη

Must Read

Παράδειγμα προς μίμηση στις «ημέρες του κορωνοϊού» αποτελεί μια νεαρή ψυχολόγος από τη Θεσσαλονίκη, η οποία τείνει χείρα βοηθείας στις ευπαθείς ομάδες αναλαμβάνοντας να κάνει για λογαριασμό τους τα ψώνια που χρειάζονται και να τους τα παραδώσει στο σπίτι!

«Αν είσαι σε ομάδα ιδιαίτερης φροντίδας, είσαι μόνος και δεν μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου, μείνε στο σπίτι. Θα σου τα ψωνίσω και θα τα αφήσω έξω από την πόρτα σου. Από μακριά, αλλά μαζί», γράφει η Ευφροσύνη Μήτσιου στο χειρόγραφο σημείωμα που έχει τοιχοκολλήσει στις γειτονιές του Εύοσμου.

Δείτε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Είμαστε «γυμνοί» μπροστά στον κορωνοϊό!

Όπως δηλώνει, αποφάσισε να αναλάβει δράση όταν έγινε μάρτυρας ενός περιστατικού με πρωταγωνίστρια μία ηλικιωμένη που κρατούσε μια άδεια σακούλα σούπερ μάρκετ, καθώς δεν πρόλαβε να ψωνίσει… «Εκεί έγινε το “κλικ” και είπα στον εαυτό μου ότι δεν γίνεται να είναι μόνη σε όλο αυτό. Έγραψα το χαρτί για να βοηθήσω όσους το χρειάζονται και να προσκαλέσω και άλλους να λειτουργήσουμε ανάλογα», αναφέρει η νεαρή ψυχολόγος.

Ήδη, είναι αρκετοί εκείνοι που επικοινωνούν μαζί της τηλεφωνικά ζητώντας τη βοήθειά της, ενώ η ίδια ελπίζει πως σύντομα θα υπάρχει «ένας υπεύθυνος σε κάθε περιοχή για να αναλαμβάνει ή να οργανώνει αυτή την πρωτοβουλία». Γι’ αυτό, έχει ήδη αναρτήσει την πρωτοβουλία αυτή και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλώντας και άλλους συμπολίτες της να βοηθήσουν εκείνους που έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This