ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΣε Airbnb στο Ηράκλειο «μπούκαραν» άντρες της ΕΚΑΜ

Σε Airbnb στο Ηράκλειο «μπούκαραν» άντρες της ΕΚΑΜ

Συνελήφθη 28χρονος που προσπάθησε να την κοπανήσει από τον φωταγωγό

Σε κεντρικό σημείο στο Ηράκλειο Κρήτης πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση  της ΕΚΑΜ και της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν έφοδο σε διαμέρισμα Airbnb.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr, 28χρονος Ηρακλειώτης έμενε τις τελευταίες 10 ημέρες στον 2ο όροφο του κτιρίου. Είχε μπει στο στόχαστρο των Αρχών για διακίνηση ναρκωτικών, κοκαΐνης και χασίς, σε πολυσύχναστα στέκια της νεολαίας.

Η αστυνομική επιχείρηση στο Airbnb

Η παρουσία της ΕΚΑΜ ήταν επιβεβλημένη, και αυτό γιατί υπήρχαν πληροφορίες ότι μπορεί ο 28χρονος να ήταν οπλισμένος.

Μάλιστα ο 28χρονος προσπάθησε να ξεφύγει από τον φωταγωγό του 2ου ορόφου, αφού πρώτα πέταξε στον ακάλυπτο ένα σακίδιο. Τελικά οι άνδρες της ΕΚΑΜ κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο σακίδιο που πέταξε βρέθηκαν περίπου ένα κιλό χασίς, 190 γραμμάρια κοκαΐνης, 15 γραμμάρια κατεργασμένης σοκολάτας, δύο ζυγαριές ακριβείας και 700 ευρώ σε πλαστά χαρτονομίσματα.

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης