Μέγα θαύμα: Αίμα και μύρο άρχισε να ρέει από τον Εσταυρωμένο στο παρεκκλήσι του Γηροκομείου Αθηνών! (video)

Must Read

Δέος έχει κυριεύσει πιστούς και ιερείς, για το συγκλονιστικό περιστατικό που συνέβη τη Μεγάλη Πέμπτη, μετά τη Σταύρωση, μέσα στο παρεκκλήσι του Αγίου Ανδρέα στο Γηροκομείο Αθηνών, όταν, ξαφνικά, ο Εσταυρωμένος άρχισε να ρέει… αίμα και ένα υγρό που έμοιαζε με μύρο!

Όσοι αντίκρισαν το μέγα θαύμα, το οποίο διήρκεσε ως και τη Μεγάλη Παρασκευή, ανατρίχιασαν, καθώς οι κηλίδες του πορφυρού υγρού εμφανίστηκαν από το πρόσωπο του Χριστού και έρεαν ως τη βάση του Σταυρού!

εσταυρωμενος θαυμα

Το ανεξήγητο αυτό φαινόμενο, που παραπέμπει σε μεταφυσικό, κατέγραψε σε βίντεο ο εφημέριος του ναού, πατέρας Θεόδωρος Γρηγοράκης, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως τους ιερατικούς προϊσταμένους του.

Κάποιοι μίλησαν για ένα σημάδι που συνδέεται με τη βίαιη αποκοπή του ποιμνίου από τα ιερά μυστήρια και των παιδιών από τους ηλικιωμένους γονείς τους, άλλοι για προάγγελο φοβερών γεγονότων, ορισμένοι το θεώρησαν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για να κρατήσουν οι πιστοί άσβεστη την πίστη τους αυτή τη δύσκολη εποχή. Φυσικά, υπήρξαν και αρκετοί που περιμένουν επιστημονική τεκμηρίωση.

εσταυρωμενος θαυμα

Οι περίπου 140 ηλικιωμένοι φιλοξενούμενοι του γηροκομείου αναστατώθηκαν από το περιστατικό που συνέβη στο παρεκκλήσι τους, ενώ ενημερώθηκε και η Αρχιεπισκοπή.

Η «δημοκρατία» προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον εφημέριο του ναού, πατέρα Θεόδωρο, ωστόσο, εκείνος δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό, καθώς η οδηγία της Αρχιεπισκοπής είναι να τηρηθεί «σιγή ιχθύος», ώσπου να διερευνηθεί προσεκτικά το φαινόμενο.

Επίσημη τοποθέτηση μετά την άρση των μέτρων

Πηγές, πάντως, αναφέρουν ότι η Αρχιεπισκοπή Αθηνών δεν θέλησε να πάρει διαστάσεις το θέμα, προκειμένου να μην κατακλυστεί από πιστούς το παρεκκλήσι, εν μέσω των απαγορεύσεων για τις συναθροίσεις. Ωστόσο, εκκλησιαστικοί κύκλοι σημειώνουν ότι θα υπάρξει τοποθέτηση μετά την άρση των μέτρων, όταν και θα επιτραπεί η πρόσβαση στις εκκλησίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Γηροκομείο Αθηνών είχε βρεθεί πάλι στη δημοσιότητα πριν από μερικές ημέρες, όταν οι φιλοξενούμενοί του απηύθυναν έκκληση να στηριχθεί το ίδρυμα, καθώς, λόγω οικονομικών προβλημάτων, αντιμετώπιζε ακόμα και τη διακοπή της παροχής ρεύματος!

  • Δείτε το εν λόγω βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This