Τρίτη 15/6/2021

Άνοιξε τις… οθόνες της η πρώτη online εμπορική έκθεση της e-expo.gr

Ξεκίνησε χθες η πρώτη on line εμπορική έκθεση που διοργανώνει η e-expo.gr,  με αντικείμενο COVID 19 #epomeni_mera για επαγγελματίες που πρέπει να προσαρμόσουν τις δραστηριότητες τους στις νέες συνθήκες.

Οι επαγγελματίες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε μια εύχρηστη ψηφιακή πλατφόρμα, όπου μπορούν να βρουν όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που χρειάζονται και να συνομιλήσουν εφόσον θέλουν απ΄ ευθείας με τον κάθε εκθέτη ξεχωριστά.

Στην έκθεση συμμετέχουν 72 εκθέτες ενώ μέσα από την πλατφόρμα πέραν των επιχειρήσεων, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να κάνει μια εικονική περιήγηση σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και σε κάθε νέα ψηφιακή υπηρεσία του Ελληνικού δημοσίου.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι η παράλληλη δυνατότητα των επισκεπτών να παρακολουθήσουν σήμερα Σάββατο το forum “Rethink Digital” με σημαντικούς ομιλητές του κλάδου της ψηφιακής βιομηχανίας.

Όλο το πρόγραμμα του forum, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το βρουν στο https://covid19.e-expo.gr/rethink-digital-2k20/.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, αναμένονται πολλές χιλιάδες επισκεπτών και γι΄αυτό το λόγο ως «επιβράβευση», σε συνεργασία με τους εκθέτες, υπάρχει φροντίδα να δοθούν ειδικές εκπτώσεις και να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 15 κληρώσεις δώρων στο τριήμερο λειτουργίας της έκθεσης.

Επόμενο ραντεβού της e-expo.gr με σημαντικό εκθεσιακό γεγονός, είναι στις 25 Ιουνίου με την έκθεση “Τουρισμός η επόμενη μέρα”, που συνδιοργανώνεται με την πολύπειρη στο χώρο εταιρεία “Great exhibitions”.

Περιηγηθείτε τώρα στη πρώτη online έκθεση e-expo.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ