Άνοιξε τις… οθόνες της η πρώτη online εμπορική έκθεση της e-expo.gr

Must Read

Ξεκίνησε χθες η πρώτη on line εμπορική έκθεση που διοργανώνει η e-expo.gr,  με αντικείμενο COVID 19 #epomeni_mera για επαγγελματίες που πρέπει να προσαρμόσουν τις δραστηριότητες τους στις νέες συνθήκες.

Οι επαγγελματίες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε μια εύχρηστη ψηφιακή πλατφόρμα, όπου μπορούν να βρουν όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που χρειάζονται και να συνομιλήσουν εφόσον θέλουν απ΄ ευθείας με τον κάθε εκθέτη ξεχωριστά.

Στην έκθεση συμμετέχουν 72 εκθέτες ενώ μέσα από την πλατφόρμα πέραν των επιχειρήσεων, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να κάνει μια εικονική περιήγηση σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και σε κάθε νέα ψηφιακή υπηρεσία του Ελληνικού δημοσίου.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι η παράλληλη δυνατότητα των επισκεπτών να παρακολουθήσουν σήμερα Σάββατο το forum “Rethink Digital” με σημαντικούς ομιλητές του κλάδου της ψηφιακής βιομηχανίας.

Όλο το πρόγραμμα του forum, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το βρουν στο https://covid19.e-expo.gr/rethink-digital-2k20/.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, αναμένονται πολλές χιλιάδες επισκεπτών και γι΄αυτό το λόγο ως «επιβράβευση», σε συνεργασία με τους εκθέτες, υπάρχει φροντίδα να δοθούν ειδικές εκπτώσεις και να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 15 κληρώσεις δώρων στο τριήμερο λειτουργίας της έκθεσης.

Επόμενο ραντεβού της e-expo.gr με σημαντικό εκθεσιακό γεγονός, είναι στις 25 Ιουνίου με την έκθεση “Τουρισμός η επόμενη μέρα”, που συνδιοργανώνεται με την πολύπειρη στο χώρο εταιρεία “Great exhibitions”.

Περιηγηθείτε τώρα στη πρώτη online έκθεση e-expo.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This