Πέμπτη, 22 Απρ 2021

ΔΕΘ: Προετοιμασίες για τη συμμετοχή της Γερμανίας ως τιμώμενης χώρας

Σε πυρετώδεις ρυθμούς γίνονται οι προετοιμασίες για την συμμετοχή της Γερμανίας, ως τιμώμενης χώρας, στην 85η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Στο εθνικό γερμανικό περίπτερο αναμένονται ως εκθέτες 63 επιχειρήσεις και φορείς, με συμμετοχή από τους μεγαλύτερους κλάδους της γερμανικής οικονομίας, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η ενέργεια, οι ταχυμεταφορές και τα logistics, η φαρμακοβιομηχανία, η αγροδιατροφή, η πληροφορική-λογισμικό, οι αεροπορικές μεταφορές, η διαχείριση αποβλήτων και η προστασία του περιβάλλοντος.

Ποιες επιχειρήσεις θα συμμετέχουν

Ενδεικτικά, ορισμένες από τις επιχειρήσεις και βιομηχανίες που θα συμμετάσχουν είναι οι BASF, Bayer, Boehringer Ingelheim, DHL Express, Fraport Regional Airports of Greece
Management Company S.A., Kosmocar SA, Mercedes-Benz Hellas, Siemens Electrotechnical Projects and Products Societe Anonyme.

Σημαντική θέση στο πρόγραμμα, που πλαισιώνει τη συμμετοχή της Γερμανίας ως τιμώμενης χώρας, έχουν οι συναντήσεις ανάμεσα σε γερμανικές και ελληνικές επιχειρήσεις. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το επιχειρηματικό «κομμάτι» της γερμανικής συμμετοχής θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο από πρωτοβουλία που έλαβε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, να οργανώσει το δικό του περίπτερο με τίτλο «Greece meets Germany».

Στο πλαίσιο αυτό, θα δοθεί η ευκαιρία σε εταιρίες με εξαγωγική δράση προς τη γερμανική αγορά, να προβάλλουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στους επισκέπτες της ΔΕΘ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ