Ο Συνεταιρισμός Αγροτών Θεσσαλίας «ΘΕΣγη» ανοίγει super market με άκρως ανταγωνιστικές τιμές!

Must Read

Το επόμενο μεγάλο βήμα κάνει ο Συνεταιρισμός Αγροτών Θεσσαλίας «ΘΕΣγη», καθώς προχωρά στο άνοιγμα του πρώτου του super market στην Ελλάδα!  

Συγκεκριμένα, ο συνεταιρισμός σχεδιάζει να ιδρύσει τη δική του αλυσίδα super market, καθώς, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο FnB Daily ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Παναγιώτης Καλφούντζος «η είσοδός μας σε αυτή την αγορά της λιανικής είχε προγραμματιστεί για νωρίτερα, ωστόσο ο κορωνοϊός πήγε πίσω τα σχέδιο», ενώ συμπλήρωσε λέγοντας πως «μέσα στο 2021 αναμένεται να ανοίξουμε το πρώτο κατάστημα super market στη Λάρισα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγροτικός συνεταιρισμός ψάχνεται να νοικιάσει το δικό του κατάστημα στη Λάρισα, ενώ θα συνασπιστεί και με άλλους συνεταιρισμούς, προκειμένου να υπάρχει ευρεία γκάμα προϊόντων στα ράφια του. Επίσης, οι τιμές θα είναι άκρως ανταγωνιστικές, καθώς δεν θα υπάρχουν μεσάζοντες.

Ο Παναγιώτης Καλφούντζος σημειώνει πως, μετά το πρώτο κατάστημα στη Λάρισα, αναμένεται σταδιακό άνοιγμα καταστημάτων και σε άλλες περιοχές της χώρας.

O Συνεταιρισμός «ΘΕΣγη» ιδρύθηκε το 2013 από μια ομάδα αγροτών, οι οποίοι αντιμετώπιζαν τα προβλήματα γεωργίας. Η έδρα του βρίσκεται στην Λάρισα και οι δραστηριότητες του εκτείνονται σε όλη την γεωγραφική περιοχή της Θεσσαλίας.

Πάνω από 25.000 στρέμματα

Ο «ΘΕΣγη» αποτελείται από 54 μέλη έχοντας στη διάθεση του πάνω από 25.000 στρέμματα καλλιεργήσιμης έκτασης και, με την ισότιμη και αμοιβαία βοήθεια των συνεταίρων-μελών του, αποσκοπεί στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη και προαγωγή τους.

Αναλυτικότερα, ο «ΘΕΣγη» στοχεύει:

  • Να εξασφαλίσει τον προγραμματισμό της παραγωγής και την προσαρμογή της στη ζήτηση των αγροτικών προϊόντων ιδίως από ποσοτική και ποιοτική άποψη.
  • Να προωθήσει την συγκέντρωση της προσφοράς και τη διάθεση της παραγωγής των μελών του Συνεταιρισμού
  • Να μειώσει το κόστος παραγωγής μέσω της επίτευξης οικονομιών κλίμακας
  • Να βελτιώσει την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων
  • Να ομαλοποιήσει τις τιμές παραγωγού
  • Να προωθήσει τους κώδικες της ορθής γεωργικής πρακτικής αλλά και τεχνικές παραγωγής και διαχείρισης των διαφόρων μέσων παραγωγής με γνώμονα τον σεβασμό στο περιβάλλον
  • Να βοηθήσει στην καλύτερη διαχείριση του γεωργικού εξοπλισμού των μελών μέσω της κοινής χρήσης ή της ανταλλαγής εργασίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This