Με φωτοβολταϊκό στη στέγη σου θα δώσεις την πιο πράσινη και οικονομική λύση στους λογαριασμούς ρεύματος!

Must Read

Πως θα σου φαινόταν εάν σου δινόταν η ευκαιρία να παράγεις μόνος σου το ρεύμα που καταναλώνεις στο σπίτι σου, εξοικονομώντας ένα σημαντικό ποσό των οικογενειακών σου δαπανών και αυξάνοντας ταυτόχρονα και την αξία του ακινήτου σου; Και εάν, επιπλέον, η ενέργεια που θα χρησιμοποιούσες ήταν φιλική στο περιβάλλον, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής;

Κι όμως, υπάρχει τρόπος να καλύψεις μόνος σου τις ανάγκες ηλεκτροδότησης του σπιτιού σου και να προστατεύσεις το περιβάλλον!

Με τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία EcoRoof που δημιούργησε ο ΗΡΩΝ, τα φωτοβολταϊκά συστήματα βρίσκουν “στέγη” στο σπίτι σου. Το EcoRoof ανήκει στη νέα σειρά υπηρεσιών που σχεδίασε ο ΗΡΩΝ, με στόχο την προώθηση της πράσινης ενέργειας. Με τη νέα αυτή υπηρεσία, έχεις τη δυνατότητα να παράγεις την ηλεκτρική ενέργεια που χρειάζεσαι μέσω φωτοβολταϊκού συστήματος, το οποίο τοποθετείται στην οροφή του σπιτιού σου. Δίνεις στο διαμέρισμα ή τη μονοκατοικία σου ενεργειακή αυτάρκεια και ταυτόχρονα προσθέτεις μεγαλύτερη αξία στην τιμή του ακινήτου.

Για να υπολογίσεις μόνος σου τι κερδίζεις σε κατανάλωση ρεύματος, ο ΗΡΩΝ δημιούργησε το online εργαλείο EcoRoof TOOL.

Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα μπορείς να ενημερωθείς για το όφελός σου:

1. Βρίσκεις το ακίνητό σου στο χάρτη

2. Ορίζεις την οροφή σου

3. Συμπληρώνεις τα στοιχεία κατανάλωσης

Αυτό ήταν όλο. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο και από την άνεση του υπολογιστή σου, έχεις πραγματοποιήσει όλη τη διαδικασία που χρειάζεται για να λάβεις δωρεάν από τον ΗΡΩΝΑ την προσφορά με το εκτιμώμενο οικονομικό σου όφελος.

Πώς;

Ο ΗΡΩΝ προσφέρει την υπηρεσία Net Metering (ενεργειακού συμψηφισμού). Δηλαδή, η ηλεκτρική ενέργεια που παράγει το φωτοβολταϊκό σύστημα του σπιτιού σου συμψηφίζεται με το ρεύμα που καταναλώνεις. Έτσι, αν παράγεις περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια από αυτή που χρειάζεται η κατοικία σου, τότε έχεις μηδενική χρέωση ενέργειας στο Λογαριασμό σου. Στην περίπτωση που το ρεύμα που παράγει το φωτοβολταϊκό σου δεν αρκεί για τις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού σου, τότε πληρώνεις μόνο τη διαφορά!

Όλη τη διαδικασία, από τη χρηματοδότηση, μέχρι και την εγκατάσταση και συντήρηση του φωτοβολταϊκού συστήματος στη στέγη του σπιτιού σου την αναλαμβάνει ο ΗΡΩΝ. Όσοι επιλέξουν το πρόγραμμα EcoRoof, απλά, απολαμβάνουν τα προνόμια του.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του ΗΡΩΝΑ αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό, τη διαδικασία αδειοδότησης, καθώς και την προμήθεια και εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος στη στέγη του σπιτιού σου, ενώ σου προσφέρει προνομιακή χρηματοδότηση, μέσω τραπεζικού δανεισμού, έως και 100% της αξίας, με μέγιστη διάρκεια αποπληρωμής έως και 72 μήνες.

Τα προνόμια του προγράμματος EcoRoof όμως δεν σταματούν εδώ, αφού ο ΗΡΩΝ προσφέρει κατασκευαστική εγγύηση, αλλά και δωρεάν συντήρηση του φωτοβολταϊκού συστήματος για δύο χρόνια.

Επίσης μέσω της ψηφιακής εφαρμογής myEcoRoof, έχεις τη δυνατότητα παρακολούθησης, της εγκατάστασης του φωτοβολταϊκού συστήματος, καθώς και πρόσβαση σε δεδομένα όπως:

– Συγκριτικά στοιχεία, παραγωγής και κατανάλωσης
– Καιρικές συνθήκες
– Online επικοινωνία για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα

Σε κάθε περίπτωση, έχει μεγάλη σημασία να μάθουμε πόσο οι καθημερινές μας συνήθειες και δραστηριότητες επιβαρύνουν το περιβάλλον. Για το σκοπό αυτό ο ΗΡΩΝ σχεδίασε τον υπολογιστή CO2 ο οποίος παρέχεται δωρεάν σε όλους! Με το εργαλείο αυτό διαπιστώνεις τις ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα που εκπέμπουν οι μετακινήσεις σου, οι ηλεκτρικές συσκευές σου, το ίδιο σου το σπίτι κ.λπ..

Όταν λοιπόν τοποθετήσεις το φωτοβολταϊκό σύστημα EcoRoof του ΗΡΩΝΑ θα διαπιστώσεις όχι μόνο το οικονομικό σου όφελος αλλά και το μέγεθος της συνεισφοράς σου στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Η χώρα μας προσφέρεται για παραγωγή ρεύματος σχεδόν όλο το χρόνο από τα οικιακά φωτοβολταϊκά καθώς έχουμε άφθονη ηλιακή ενέργεια. Η αξιοποίηση της πράσινης ενέργειας, με το EcoRoof συμβάλλει στη μετατροπή του σπιτιού μας σε smart home δίνοντας υπεραξία στο ακίνητο.

Οι εποχές αλλάζουν και μαζί τους αλλάζουμε και εμείς.

Επιλέγουμε την υπηρεσία EcoRoof από τον HΡΩΝΑ και παίρνουμε τη δύναμη της πράσινης ενέργειας στα χέρια μας, προστατεύοντας το περιβάλλον!

Μάθε περισσότερα για την υπηρεσία EcoRoof του ΗΡΩΝΑ εδώ: https://www.heron.gr/ecoroof/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This