Η «Μυτιληναίος» ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία φωτοβολταϊκή μονάδα στην Ισπανία

Μετά από 17 μήνες και παρά τις μεγάλες δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία στην Ισπανία

Must Read

Την ολοκλήρωση της κατασκευής της μονάδας ηλιακής ενέργειας ισχύος 300MW στον δήμο Talaván, στο Cáceres της Ισπανίας (έργο «Talaαsol»), ανακοίνωσε ο Τομέας Επιχειρηματικής Δραστηριότητας Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) της Μυτιληναίος.

Η σύμβαση υπεγράφη με την Talasol Solar SLU, θυγατρική της Ellomay Capital Ltd., στις 18 Ιουνίου 2018 και η προκήρυξη ανάθεσης εκδόθηκε στις 30 Απριλίου 2019.

Έπειτα από περίπου 17 μήνες και παρά τις μεγάλες δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία Covid-19 στην Ισπανία και σε ολόκληρο τον κόσμο, η φωτοβολταϊκή μονάδα είναι πλέον έτοιμη να συνδεθεί σε δίκτυο τάσης 400kV.

Το αντικείμενο της σύμβασης περιελάμβανε τον σχεδιασμό, την προμήθεια του εξοπλισμού και την κατασκευή (EPC) του έργου, καθώς και των βοηθητικών εγκαταστάσεων για την έγχυση ισχύος στο δίκτυο, μεταξύ των οποίων ένας υποσταθμός ανύψωσης τάσεως στα 400 kV, μία γραμμή διασύνδεσης υψηλής τάσης έως και το σημείο διασύνδεσης με το δίκτυο και παροχή υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης (O&M) για δύο έτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This