Έφυγε από την ζωή ο επιχειρηματίας Μπόρις Μουζενίδης που απογείωσε τον ελληνικό τουρισμό

Must Read

Σοκ και βαθιά θλίψη προκάλεσε στους Πόντιους εντός και εκτός Ελλάδας η είδηση του αιφνίδιου θανάτου ενός οραματιστή επιχειρηματία που άλλαξε πολλά στον τουρισμό στη χώρα μας.

Ο θάνατος του Μπόρις Μουζενίδη, από ανακοπή καρδιάς, λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού σήμερα τα ξημερώματα σε νοσοκομείο της Μόσχας έπεσε πραγματικά ως κεραυνός εν αιθρία.

Ο όμιλος Mouzenidis Group αποχαιρετά τον Ιδρυτή του

Το θάνατο του Πόντιου επιχειρηματία ανακοίνωσε ο όμιλος Mouzenidis Group, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχουν πλημμυρίσει με συλλυπητήρια για την απώλειά του.

«Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Ομίλου Μουζενίδη εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του ιδρυτή και Προέδρου του Ομίλου μας, Μπόρις Μουζενίδη. Ο Πρόεδρός μας υπήρξε πάντοτε για όλους μας πηγή έμπνευσης για το έργο που ξεκίνησε και εκτελούσε πιστά όλα τα χρόνια της πορείας του. Η αγάπη του για την Ελλάδα και το όραμά του μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο του», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ομίλου.

Ο Μπόρις Μουζενίδης είχε ταξιδέψει στη Μόσχα πριν από δύο εβδομάδες, για την διεθνή έκθεση Τουρισμού MITT. Αμέσως μετά την έκθεση ένιωσε τα πρώτα ήπια συμπτώματα κορωνοϊού και επειδή ακριβώς ήταν ήπια, αρνήθηκε να μπει σε νοσοκομείο. Όμως τα συμπτώματα χειροτέρευσαν και χθες το βράδυ εσπευσμένα εισήχθη σε νοσοκομείο της Μόσχας. Δυστυχώς τα ξημερώματα απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς, καθώς είχε και στο παρελθόν καρδιολογικά προβλήματα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο pontosnews.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This