Επιστολή διαμαρτυρίας για την αχρείαστη συμμετοχή στο Νταβός της προέδρου του ΕΒΕΑ

Κατηγορείται για σπατάλη χρημάτων και μεγαλομανία

Must Read

Μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία για την πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, διατύπωσε το μέλος του Επιμελητηρίου και επιχειρηματίας Νικόλαος Κ. Σοφιανός. Αναφερόμενος στην συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που διεξάγεται στο Νταβός έκανε λόγο για αχρείαστη σπατάλη των χρημάτων του ΕΒΕΑ και μεγαλομανία.

Η επιστολή του κ. Σοφιανού

«Προς
μέλη ΔΣ ΕΒΕΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα σας,

Απευθύνομαι σήμερα σε εσάς και όχι στην κυρία Πρόεδρο, γιατί εκείνη απαξιοί να μου απαντήσει στις επιστολές που της έχω αποστείλει. Αντιλαμβάνομαι ότι κοντεύω να χαρακτηριστώ ως ο γραφικός του ΔΣ, από την άλλη όμως δεν σας κρύβω ότι απογοητεύομαι που κανένα άλλο μέλος του ΔΣ δεν εκφράζει άποψη για τα αυτονόητα.

Στο χθεσινό newsletter του ΕΒΕΑ, η πρώτη είδηση προς τα χιλιάδες μέλη μας που το λαμβάνουν είναι η συμμετοχή της κυρίας Προέδρου στο Παγκόσμιο Οικονομικό Forum του Davos. Μάλιστα το σχετικό κείμενο συνοδεύεται από φωτογραφία της κυρίας Προέδρου (επισυνάπτεται) με έκδηλη ικανοποίηση στο πρόσωπό της για την παρουσία της σε ένα σημαντικό γεγονός μαζί με όλους τους ηγέτες του πλανήτη. Πληροφορήθηκα επίσης ότι η κυρία Πρόεδρος συνοδεύεται και από το μέλος του ΔΣ κυρία Μαρία Αρβανιτοπούλου.

Από πλευράς μου να σας πληροφορήσω ότι ουδέποτε στο παρελθόν Πρόεδρος του ΕΒΕΑ έχει συμμετάσχει στο Davos. Γιατί; Απλούστατα γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος, δεν έχει κανένα νόημα Πρόεδρος επιμελητηρίου να μεταβεί στην Ελβετία για να εκφράσει άποψη για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τον πλανήτη και τους ηγέτες του, δεν εξυπηρετεί καθόλου να ξοδεύει τα λεφτά των μελών του ΕΒΕΑ σε κάτι που δεν τα ωφελεί.

Θεωρώ απαράδεκτο η κυρία Πρόεδρος να συνεχίζει προκλητικά να ταξιδεύει επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό μας, το ίδιο θεωρώ και για την κυρία Αρβανιτοπούλου η οποία πρόσφατα ταξίδεψε για αντίστοιχο ασήμαντο λόγο στην Αμερική.

Αγαπητοί συνάδελφοι, γνωρίζετε πολύ καλά ότι ως μέλη του ΔΣ λογοδοτούμε στα μέλη μας και μόνο σε αυτά. Αντιλαμβάνεστε ότι συμπεριφορές τέτοιας μεγαλομανίας απομακρύνουν το ΕΒΕΑ από τα μέλη του. Δικός μου σκοπός είναι να φέρουμε τα μέλη μας κοντά στο επιμελητήριο, και για να το πετύχουμε αυτό είναι να είμαστε σεμνοί και να εξυπηρετούμε τις ανάγκες τους.

Με εκτίμηση,
Νίκος Σοφιανός»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This