Κορυφαίες συμμετοχές στο 3o Workshop της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών

Must Read

Με ιδιαίτερη επιτυχία και κορυφαίες συμμετοχές ολοκληρώθηκε το 3o Workshop της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, που εστίασε μέσα από παραδείγματα επιτυχίας στην εξωστρέφεια του ελληνικού επιχειρείν.

Στην εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στην Αθηναϊκή Λέσχη, σημαντικές ελληνικές εταιρίες με εξωστρεφή προσανατολισμό μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και περιέγραψαν τη στρατηγική της εταιρίας τους για το πώς κατάφεραν να διεισδύσουν σε αγορές του εξωτερικού, δίνοντας απτά παραδείγματα, εργαλεία, ιδέες και ερεθίσματα για τη μεγιστοποίηση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ), Κρίστιαν Χατζημηνάς, κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών του Workshop, τόνισε ότι «η ΕΕΝΕ πήρε την πρωτοβουλία για αυτά τα workshops γιατί πιστεύει στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων. Στην πορεία διαπιστώσαμε ότι υπάρχει ιδιαίτερο και ευρύτερο ενδιαφέρον για το ποιες είναι οι στρατηγικές που υιοθέτησαν για να γίνουν πιο εξωστρεφείς, επιτυχημένες εταιρίες, ακόμη και όχι τόσο γνωστές».

Παράλληλα, ανακοίνωσε την πρόθεση της ΕΕΝΕ να ανοίξει τα workshops σε ευρύτερο κοινό, και ειδικότερα σε σχολεία και κυρίως πανεπιστήμια. Ενημέρωσε και για τις προσεχείς εκδηλώσεις εξωστρέφειας που προγραμματίζει η ΕΕΝΕ σε Παρίσι, Βερολίνο και Ουάσινγκτον, με σκοπό των ενίσχυση των σχέσεων της Ελλάδας στον τομέα της επιχειρηματικότητας, με έμφαση στη βιομηχανική παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων σε Γαλλία, Γερμανία και Αμερική.

Δείτε επίσης: Βανδαλισμούς σε αρχαία λόγω μεταναστευτικού έκαναν στο Μετρό της Ακρόπολης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This