Αποπέμφθηκε από CEO της Akazoo ο Απόστολος Ζερβός – Του ζητάνε να παραιτηθεί

Must Read

Την παραίτηση του Απόστολου Ζερβού από μέλος του ΔΣ της Akazoo ζήτησε το συμβούλιο της εταιρίας, αποπέμποντάς τον, παράλληλα, από την θέση του CEO και διορίζοντας στη θέση του τον Michael Knott.

Το συμβούλιο έλαβε αυτή την απόφαση μετά από σύσταση της ειδικής επιτροπής ελέγχου η οποία διαπίστωσε ενέργειες που κατά την άποψή της δεν συνάδουν με τις πολιτικές της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της απροθυμίας συνεργασίας με την έρευνα.

Η ειδική επιτροπή συνεχίζει να ερευνά τα στοιχεία που σχετίζονται με τις πηγές εσόδων και τα συμβόλαια με εταίρους, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που περιλαμβάνει το report που δημοσιοποίησε η Quintessential Capital Management στις 20 Απριλίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This