Ισπανός πορνοστάρ που το «έπαιζε» σαμάνος, κατηγορείται για το θάνατο φωτογράφου με… δηλητήριο βατράχου!

Must Read

Ισπανός πορνοστάρ, ο οποίος το έπαιζε σαμάνος, κατηγορείται για τον θάνατο φωτογράφου μόδας, ο οποίος εισέπνευσε δηλητήριο βατράχου, κατά τη διάρκεια… μυστικής τελετουργίας!

Ο Νάτσο Βιντάλ συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή της Βαλέντσια, στο πλαίσιο της έρευνας για τις συνθήκες θανάτου του Χοσέ Λούις Αμπάντ, τον Ιούλιο του 2019. «Η αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε μετά το θάνατο του φωτογράφου κατά τη διάρκεια τελετής, βασισμένης στην εισπνοή του δηλητηρίου του βατράχου bufo alvarius», ανέφερε χαρακτηριστικά η αστυνομική ανακοίνωση. Αυτός ο βάτραχος, που ενδημεί στο βόρειο Μεξικό, στην Καλιφόρνια και την Αριζόνα, έχει στο δηλητήριό του μια ισχυρή ψυχεδελική ουσία, την 5-MeO-DMT.

Εκτός από τον Βιντάλ, η αστυνομία συνέλαβε, επίσης, έναν από τους συγγενείς του και έναν υπάλληλό του, ως υπόπτους για ανθρωποκτονία και για εγκλήματα ενάντια στη δημόσια υγεία. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τέτοιες τελετουργίες πραγματοποιούνταν συχνά από τον πορνοστάρ, που υποστήριζε ότι είχαν οφέλη για την υγεία.

Ισπανός πορνοστάρ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, η τελετή που οδήγησε στον θάνατο του φωτογράφου πραγματοποιήθηκε στην εξοχική κατοικία του 45άρης Βιντάλ, ο οποίος είναι ένας πολύ ενεργός στα social media πορνοστάρ. Μάλιστα, ο λογαριασμός του στο twitter διαφημίζει συστηματικά προϊόντα του, όπως αρωματικά κεριά σε σχήμα φαλλού, 25 εκατοστών, που είναι διαθέσιμα σε μαύρο, λευκό και…κερασί!

Αποσύρθηκε και διεκδικεί επιδόματα

Ο Βιντάλ, που είχε αποσυρθεί από το πορνό για να κάνει οικογένεια με τη δεύτερη σύζυγό του, αλλά τελικά επανήλθε λίγους μήνες μετά, το 2019 διαγνώστηκε με μια μορφή αρθρίτιδας που, όπως υποστηρίζει, δεν του επιτρέπει να δουλέψει στο πορνό και γι’ αυτό διεκδικεί επιδόματα.

Το 2012, ο πορνοστάρ είχε κι άλλα μπλεξίματα με τον νόμο, αφού μαζί με την αδερφή του, Μαρία, κατηγορήθηκε για ξέπλυμα χρήματος. Τότε ο Βιντάλ είχε γλιτώσει τη φυλάκιση, επειδή είχε επικαλεστεί.. υποχρεώσεις σε ριάλιτι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This