9-7-2020

«Ξεζούμισε» κρατούμενο και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινή ισόβιας κάθειρξης!

Χειροπέδες πέρασαν οι Αρχές του Αϊντάχο σε 29χρονη δεσμοφύλακα, η οποία κατηγορείται ότι έκανε… επανειλημμένως σεξ με κρατούμενο φυλακής υψίστης ασφαλείας, τον οποίο «βομβάρδιζε» και με γυμνές φωτογραφίες της!

Η Μιράντα Άκερμαν, κάτοικος Νάμπα, φέρεται ότι έκανε πολλές φορές σεξ με τρόφιμο του Idaho Maximum Security Institution από τις 9 Φεβρουαρίου μέχρι τις 9 Μαρτίου, διάστημα κατά το οποίο εκείνη εργαζόταν στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό ίδρυμα. Οι εισαγγελείς πιστεύουν ότι οι σεξουαλικές επαφές του ζευγαριού έλαβαν χώρα σε μια περιοχή της φυλακής όπου συνήθως κουρεύονται οι κρατούμενοι.

Οι Αρχές άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση στα τέλη Απριλίου, όταν εκείνη υπέβαλε την παραίτησή της, όμως, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό πώς διέρρευσαν οι σεξουαλικές περιπτύξεις της με τον τρόφιμο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες που φέρεται ότι του είχε στείλει εκείνη.

Έξι εβδομάδες μετά την πρώτη κατάθεσή της, συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την προγραμματισμένη εμφάνισή της στο δικαστήριο. Σε περίπτωση που κριθεί ένοχη, αντιμετωπίζει ακόμα και ισόβια ποινή κάθειρξης.

Η ίδια, πάντως, έχει πεντακάθαρο μητρώο και ουδέποτε είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ