Σάββατο 15/5/2021

Φρίκη στη Βραζιλία: Μάνα στραγγάλισε τον 11χρονο γιο της επειδή έπαιζε με το κινητό!

Αποτροπιασμό προκαλεί στην διεθνή γνώμη η είδηση της δολοφονίας ενός 11χρονου παιδιού στη Βραζιλία από την ίδια του τη μητέρα επειδή…δεν άντεχε άλλο να τον βλέπει να παίζει με το κινητό, μέχρι αργά το βράδυ!

Η αστυνομία της Βραζιλίας ανακοίνωσε ότι η Αλεξάνδρα Ντουγκοκένσκι παραδέχθηκε τη
δολοφονία του γιου της Ραφαέλ, το βράδυ της Πέμπτης 2 Ιουλίου. Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι το παιδί λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε ηχογραφήσει ένα ποίημα με το οποίο εξέφραζε το πόσο πολύ αγαπούσε τη μητέρα του!

Στο εν λόγω ποίημα ο Ραφαέλ ευχαριστούσε τη μητέρα του που φρόντιζε τον ίδιο και τον αδερφό του και προσέθετε ότι το χαμόγελό της σήμαινε τα πάντα γι’ αυτόν. Η 33χρονη μητέρα, που έχει χωρίσει προ πολλού με τον πατέρα του άτυχου αγοριού, προσπάθησε αρχικά να αποπροσανατολίσει την έρευνα, λέγοντας ότι το παιδί το είχε σκάσει έπειτα από καβγά, για τη συμπεριφορά του.

Ωστόσο, η μητέρα τελικά δεν άντεξε και ομολόγησε ότι τυφλωμένη από θυμό στραγγάλισε το παιδί της με σκοινί για την μπουγάδα. Το πτώμα του παιδιού βρέθηκε σε ένα μεγάλο χάρτινο κουτί στο γκαράζ γειτονικού σπιτιού. Ηταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, διπλωμένο με σεντόνι και μια σακούλα στο κεφάλι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ