Ο Τραμπ στηρίζει τη «μαντάμ» του Επστάιν, αλλά… σκάβει το λάκκο του TikTok!

Must Read

Ο Τραμπ παραδέχθηκε ότι έστειλε ευχές στην πρώην σύντροφο του Επστάιν, Γκισλέν Μάξγουελ, ενώ συνεχίζει την κόντρα με την Κίνα για το TikTok.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εμμένει στη στήριξή του στο πρόσωπο της Γκισλέν Μάξγουελ, της «μαντάμ» του Τζέφρι Επστάιν, που κατηγορείται για σωματεμπορία ανηλίκων. Ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος είχε αρχικά προκαλέσει έκπληξη όταν προ ημερών είχε ευχηθεί «ό,τι καλύτερο» στην πρώην γειτόνισσά του, όχι μόνο δεν ανασκεύασε, αλλά έδειξε έως και να τη συμπονά σε νέα συνέντευξή του.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο της εκπομπής Axios γιατί στην press conference του Λευκού Οίκου, στις 21 Ιουλίου, είχε στείλει ευχές και χαιρετίσματα στη Μάξγουελ, ο Τραμπ απάντησε «επειδή ο σύντροφός της πέθανε στη φυλακή και ο κόσμος ακόμα προσπαθεί να καταλάβει πώς συνέβη. Ήταν αυτοκτονία; Δολοφονήθηκε; Και της εύχομαι ό,τι καλύτερο. Δεν θέλω το κακό της, δεν θέλω το κακό κανενός», επισημαίνοντας ότι η Γκισλέν Μάξγουελ είναι αθώα μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου και συνέχισε: «Ναι, της εύχομαι ό,τι καλύτερο. Και σε πολύ κόσμο. Καλή επιτυχία. Άσε τους άλλους να αποδείξουν ότι κάποιος είναι ένοχος».

Διορία για συμφωνία

Την ίδια στιγμή ο Αμερικανός πρόεδρος συνεχίζει την κόντρα του με την Κίνα, δίνοντας διορία 45 ημερών για την πώληση του TikTok σε αμερικανική εταιρία, προκειμένου να συνεχίσει τη λειτουργία του. «Όρισα μια ημερομηνία γύρω στις 15 Σεπτεμβρίου, από την οποία δεν θα λειτουργούν πλέον στις ΗΠΑ», δήλωσε σε δημοσιογράφους. «Θα κλείσει τη 15η Σεπτεμβρίου, εκτός κι αν η Microsoft ή μια άλλη εταιρία μπορέσει να το αγοράσει και να βρει μια συμφωνία», συμπλήρωσε.

Σε ένα πλαίσιο πολιτικών και εμπορικών εντάσεων με την Κίνα, η Ουάσινγκτον κατηγορεί εδώ και μήνες το συγκεκριμένο δίκτυο διασύνδεσης ότι χρησιμοποιείται από τις κινεζικές υπηρεσίες πληροφοριών για στόχους παρακολούθησης.

Το TikTok αρνείται κατηγορηματικά κάθε διαβίβαση δεδομένων στο Πεκίνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This