Η ανεύθυνη δήλωση του Τραμπ, η ευφορία που του προκαλούν τα φάρμακα και η αντίδραση των παιδιών του 

Must Read

Παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός πρόεδρος ανέβασε πολύ υψηλό πυρετό και χρειάστηκε να υποβοηθηθεί με οξυγόνο δύο φορές, ο ίδιος υπέγραψε εξιτήριο στον εαυτό του και επέστρεψε στον Λευκό Οίκο. Η κίνησή του προκάλεσε αντιδράσεις στην κοινωνία αλλά και στην επιστημονική κοινότητα, με την στάση του εώς τωρα να χαρακτηρίζεται ανεύθυνη. 

«Μη φοβάστε τον κορωνοϊό»

«Μην την αφήνετε να κυριαρχεί στη ζωή σας. Μη τη φοβάστε. Θα το νικήσουμε, έχουμε τον καλύτερο εξοπλισμό, τα καλύτερα φάρμακα, όλα αναπτύχθηκαν πρόσφατα» δήλωσε βγάζοντας τη μάσκα του στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου παρά το γεγονός ότι έως τώρα στις ΗΠΑ  210.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και πάνω από 7,5 εκατομμύρια έχουν μολυνθεί. Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Τζο Μπάιντεν στην δεύτερη  τηλεμαχία που θα είχε προγραμματιστεί για τις  15 Οκτωβρίου.

Η όλη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου έχει εξοργίσει και τους δύο γιους του με τον  Ντόναλντ Τζούνιορ να θεωρεί ότι ο πατέρας του ενεργεί τρελά σύμφωνα με πηγές στο Vanity Fair.  Σύμφωνα με πληροφορίες από τον διεθνή τύπο, ο Ντον Τζούνιορ είπε σε φίλους του ότι προσπάθησε να πιέσει την Ιβάνκα Τραμπ, τον Έρικ Τραμπ και τον Τζάρεντ Κούσνερ  να πείσουν τον πρόεδρο ότι πρέπει να σταματήσει να προκαλεί με την Ιβάνκα και τον Τζάρεντ να απαντούν ότι πράττει σωστά.

Τα παιδιά του Τραμπ συμφωνούν ωστόσο, ότι η αλόγιστη χρήση του Twitter από τον πατέρα τους μόνο κακό μπορεί να κάνει στην προεκλογική του εκστρατεία. Από μόνο του πάντως το γεγονός ότι η οικογένειά του φαίνεται ανήσυχη για τις κινήσεις του Αμερικανού προέδρου, αποτελεί πλήγμα για το κύρος της οικογένειας στον Λευκό Οίκο.

Η ευφορία από τη δεξαμεθαζόνη

Κάποιοι ωστόσο αποδίδουν την ανεύθυνη συμπεριφορά του και την επίδειξη δύναμης στο γεγονός ότι τα φάρμακα που λαμβάνει για τον κορωνοϊό ενδέχεται να βλάψουν τη γνωστική του λειτουργία. Συγκεκριμένα, τα στεροειδή που λαμβάνει και κυρίως η δεξαμεθαζόνη, είναι γνωστό ότι επηρεάζουν τη διάθεση, προκαλώντας ευφορία» , αναφέρουν οι New York Times. Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν βγει από το νοσοκομείο, ο Ντόναλντ Τραμπ επέμενε ότι αισθάνεται καλύτερα από ποτέ…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This