Πήγαινε γυρεύοντας! Facebook και Twitter «εξαφάνισαν» ανάρτηση του Τραμπ όπου χαρακτήριζε τον κορωνοϊό εφάμιλλο της γρίπης!

Must Read

Εφάμιλλο της γρίπης χαρακτήρισε τον νέο κορωνοϊό σε πρόσφατη ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ, με αποτέλεσμα να πέσει «θύμα» δικαιολογημένης λογοκρισίας τόσο από το Facebook, όσο και από το Twitter!   

Οι δύο εξαιρετικά δημοφιλείς πλατφόρμες social media, δικαιολόγησαν, πάντως, αυτή τους την απόφαση, τονίζοντας πως τα όσα αναφέρει στην εν λόγω ανάρτηση τίθενται ενάντια στους κανονισμούς τους, καθώς θεωρούνται παραπληροφόρηση.

Διαβάστε επίσης: Η ανεύθυνη δήλωση του Τραμπ, η ευφορία που του προκαλούν τα φάρμακα και η αντίδραση των παιδιών του

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ξυπνώντας σήμερα το πρωί και αφού έχει πάρει «με το έτσι θέλω» εξιτήριο από το νοσοκομείο, έγραψε σε Facebook και Twitter: «Η εποχή της γρίπης έρχεται! Πολλοί άνθρωποι κάθε χρόνο, μερικές φορές πάνω από 100.000 και παρά την ύπαρξη εμβολίου, πεθαίνουν από την γρίπη. Θα κλείσουμε την χώρα μας; Όχι, μάθαμε να ζούμε με αυτήν, όπως μαθαίνουμε να ζούμε με τον Covid, σε πολλούς πληθυσμούς πολύ λιγότερο θανατηφόρος».

Και, για του λόγου το αληθές, ιδού η… εμπρηστική ανάρτηση:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This