Ρεκόρ εισαγωγών στα γαλλικά νοσοκομεία: Πάνω από 1.300 ασθενείς με κορωνοϊό μόνο σήμερα!

Στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύονται συνολικά 2.770 άνθρωποι

Must Read

Τα γαλλικά νοσοκομεία δέχθηκαν τη Δευτέρα 1.307 νέους ασθενείς με κορωνοϊό, στην υψηλότερη ημερήσια αύξηση εισαγωγών μετά τις 2 Απριλίου (1.607) κι ενώ το σύστημα υγείας αντιμετωπίζει αυξανόμενη πίεση.

Τα στοιχεία του γαλλικού υπουργείου Υγείας έδειξαν ότι στα νοσοκομεία στη Γαλλία σήμερα νοσηλεύονται συνολικά 17.784 ασθενείς με κορωνοϊό, σε σύγκριση με το ρεκόρ των 32.292 ασθενών στις 14 Απριλίου.

Το υπουργείο ανέφερε επίσης 26.771 νέα κρούσματα κατά τις προηγούμενες 24 ώρες, από το εξωπραγματικό 52.010 την Κυριακή.

Τις Δευτέρες, οι απολογισμοί συνήθως καταγράφουν απότομη πτώση λόγω καθυστερήσεων στις εγγραφές κρουσμάτων που εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων.

Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 257, αυξάνοντας το σύνολο από την έναρξη της επιδημίας σε 35.018. Στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύονται επιπλέον 186 από σήμερα, φτάνοντας τους 2.770.

Πηγές ανέφεραν στο Reuters ότι οι γαλλικές αρχές αναζητούν επιλογές νέας αυστηροποίησης των μέτρων, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης του χρόνου ισχύος της απαγόρευσης κυκλοφορίας 21:00-6:00, επιβάλλοντας κατ’ οίκον περιορισμό στους πολίτες τα σαββατοκύριακα, εκτός από τα απαραίτητα ταξίδια καθώς και το κλείσιμο μη απαραίτητων καταστημάτων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This