Η κατάρα της Δυναστείας των Getty- Πέθανε o χρυσός κληρονόμος John Gilbert Getty

Βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Τέξας.

Must Read

Ακόμη μία τραγωδία ακολουθεί την δυναστεία των Getty, καθώς έφυγε από τη ζωή ο 52χρονος χρυσός κληρονόμος John Gilbert Getty.

Ο 52χρονος μουσικός, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, την περασμένη Παρασκευή, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Σαν Αντόνιο του Τέξας και η είδηση του θανάτου επιβεβαιώθηκε την Δευτέρα από την οικογένειά του.

«Με βαριά καρδιά ο Gordon Getty ανακοινώνει τον θάνατο του γιου του John Gilbert Getty», τόνιζε σε ανακοίνωση εκπρόσωπος της οικογένειας.

Η αιτία του θανάτου του ακόμη δεν είναι γνωστή, ωστόσο η η αστυνομία δήλωσε πάντως πως δεν έχει λόγο να πιστεύει πως κάτι ύποπτο συνέβη.

Ο John Gilbert με τον χαμό του αφήνει πίσω του τα δυο του αδέρφια Peter και Billy και την 25χρονη κόρη Ivy στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία.

Η Ivy θέλοντας να αποχαιρετήσει τον πολυαγαπημένο της πατέρα, ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κοινές φωτογραφίες με τον πατέρα της.

https://www.instagram.com/p/CH39TCwDDKd/

Η οικογένεια έχει στιγματιστεί με πολλούς θανάτους. Ο πιο γνώριμος είναι του αδερφού του Jogn, Andrew Rork Getty, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σε ηλικία 47 ετών, το 2014. Φήμες λένε πως η αίτια θανάτου του ήταν τα ναρκωτικά και η ακατάσχετη αιμορραγία.

Επίσης χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο  έφυγε από την ζωή και η μητέρα τους.

Ακόμη ένα τραγικό συμβάν συνέβη στην οικογένεια όταν απήχθη το 1973 ο ξάδερφος του Jogn,  J. Paul Getty III, όντας έφηβος. Έκτοτε έκανε καταχρήσεις και επεβίωσε πριν από 9 χρόνια από εγκεφαλικό.

Ο πατέρα του John, Gordon Getty, έχασε τα δύο του αδέρφια. Ο ένας έφυγε από καρκίνο ενώ τα αίτια θανάτου του δεύτερου αδερφού δεν ανακοινώθηκαν ποτέ, ωστόσο οι εφημερίδες έκαναν λόγο για αυτοκτονία. Επίσης η κουνιάδα του, Talitha Pol, πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Όλη η δυναστεία ξεκίνησε από τον παππού Ζαν Πολ, ο οποίος ήταν σκληρός σαν άνθρωπος. Όταν απήγαγαν τον εγγονό του οι Ιταλοί μαφιόζοι, εκείνος αρνήθηκε να πληρώσει λίτρα: «Έχω 14 εγγόνια και αν πληρώσω έστω και ένα σεντς σε λύτρα, τότε θα έχω 14 απαχθέντα εγγόνια».

Εν τέλη αναγκάστηκε να πληρώσει 3 εκατ. δολάρια όταν οι απαγωγείς του ταχυδρόμησαν το αυτί του εγγονού του.

Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμη αρκετοί Getty εν ζωή. Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε, ας πούμε, ο August Getty, γιος της Ariadne Getty, που ήταν με τη σειρά της εγγονή του «πατριάρχη» της οικογένειας.

Ο «πατριάρχης» παντρεύτηκε 5 φορές και απέκτησε 5 γιους από τις 4 συζύγους του. Ο γιος του, Gordon, που το Forbes μας λέει πως έχει προσωπική περιουσία 2,1 δισ. δολαρίων, αποκαλύφθηκε το 1999 πως είχε και δεύτερη οικογένεια.

Οι τρεις κόρες του από την παράνομη σχέση απέκτησαν τελικά, μετά από πολύχρονη δικαστική διαμάχη, το περίφημο επώνυμο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This