Περισσότεροι από 500.000 Βρετανοί έχουν ήδη εμβολιαστεί, σύμφωνα με τον Μπόρις Τζόνσον

Τι αναφέρει ο Ηλίας Μόσιαλος σχετικά με το μεταλλαγμένο στέλεχος που έχει αναστατώσει τη Μεγάλη Βρετανία

Must Read

Την ευχάριστη, αν μη τι άλλο, είδηση, ότι ξεπερνούν τους 500.000 οι άνθρωποι που έχουν ήδη εμβολιαστεί κατά της πανδημίας Covid-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσε σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον.

«Σήμερα μπορώ να ανακοινώσω ότι πάνω από μισό εκατομμύριο άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν λάβει το εμβόλιο της Pfizer/BioNtech, στην προσπάθειά μας να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες. Ευχαριστώ όλους τους επιστήμονες, το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και τους εθελοντές που το κατέστησαν δυνατό», δήλωσε ο Τζόνσον σε συνέντευξη Τύπου.

  • Δείτε το σχετικό tweet:

Αυτή η είδηση, ωστόσο, διόλου δεν μειώνει τον αντίκτυπο από τη νέα κρίση που έχει ξεσπάσει στη χώρα, αναφορικά με το μεταλλαγμένο στέλεχος του νέου κορωνοϊού, το οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, όχι μόνο μεταδίδεται ταχύτερα, αλλά Βρετανοί επιστήμονες ισχυρίζονται πως καθιστά -ακόμη πιο- ευάλωτα τα παιδιά! 

Δείτε επίσης: Ανησυχία για τη μετάλλαξη του κορωνοϊού – Τι δηλώνουν οι Έλληνες επιστήμονες (video)

Με το εν λόγω στέλεχος καταπιάνεται και ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics, Ηλίας Μόσιαλος, σε σημερινή ανάρτησή του, παρουσιάζοντας όλα τα νέα δεδομένα για τη μετάλλαξη, ενώ, παράλληλα, απαντά σε κρίσιμα ερωτήματα.

  • Δείτε την ανάρτηση του καθηγητή:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This