Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Ο αποχαιρετισμός του Μάικ Πομπέο και η αναφορά του στην Ελλάδα

Έκανε ειδική μνεία στον Νίκο Δένδια

«Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την καλοσύνη σας. Ο Κύριος θα φροντίζει πάντα την Αμερική», ανέφερε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, συμπληρώνοντας την χιλιοστή μέρα στο αξίωμά του.

Αποχαιρέτησε, ανήμερα της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντας «προνόμιο» να υπηρετεί τον αμερικανικό λαό. Είχαν προηγηθεί αναρτήσεις του με φωτογραφίες από διάφορες συναντήσεις του, μεταξύ των οποίων και με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συμπεριλαμβάνοντας την Ελλάδα ανάμεσα στους στενούς φίλους και συμμάχους των ΗΠΑ, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Instagram: «Επιτυχημένη διπλωματία σημαίνει ενίσχυση στενών σχέσεων με τους συνεργάτες μας, όχι μόνο με ταξίδια για να μαζέψεις μίλια και στατιστικά. Ευλογημένος να μπορώ να τους αποκαλώ φίλους».

«Αξιομνημόνευτη η περιήγηση στην Κρήτη. Και η συνεργασία με την Ελλάδα για την Ανατολική Μεσόγειο και όπου αλλού διασφαλίζει την ελευθερία των ΗΠΑ ταυτόχρονα με την ελευθερία του ελληνικού λαού», αναφέρει ο Μάικ Πομπέο παραθέτοντας τις ευχαριστίες του στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, ενώ κλείνει με ειδική μνεία στο Νίκο Δένδια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ